×
MENU
  Tilbage

Total BMX: Et verdensklasse brand

Med BMX verdensstjerne Kyle Baldock, Alex Coleborn og Mark Webb på holdet, er det engelsk-ejet BMX brand, Total BMX blandt de stærkeste bike brands på markedet.

Total BMX har fire simple virksomhedsmål: at fremstille højkvalitets reservedele, ikke at springe over hvor gæret er lavest, at støtte Total BMX teamet og sidst, men ikke mindst, at støtte BMX fællesskabet.

Mændene bag disse visioner er de tidligere professionelle vert riders, Ronnie Remo og Mark Webb, en af de klart bedste i sporten, som også er flere gange verdensmester. Disse gutter besluttede at lave et BMX brand, der har riders som førsteprioritet.

Riders favorit brand

Der er ingen tvivl om, at opskriften på Total brandet har vist sig at være en succes. Mange riders rundt omkring i verden ser Total som værende det førende BMX brand, og deres frames sælger hurtigt. En af de riders, der har været vild med total brandet, er SkatePro teamrider Inuk Siegstad.

Voltron V2 stellet kommer i to størrelser 20,3" og 20,6"

"Jeg har virkelig været forelsket i Total BMX brand siden begyndelsen. Jeg har kørt med et par forskellige Total frames igennem tiden, blandt andet Mark Webb's signature frame, Voltron V2 Freestyle frame og Alex Coleborn stellet, der er blevet genskabt under navnet Hangover H3 Freestyle frame. Begge var en fornøjelse at kører på, især i skateparken", siger Inuk og fortsætter:

"Jeg er også stor fan af deres park team. Efter min mening har de klart et af de bedste hold i verden. Prøv bare at tænk at Kyle Baldock, Mark Webb og Alex Coleborn på samme hold? - Wow, det er bare vildt at have så mangle talenter samlet på samme team.

Hangover H3 kommer i hvid, blå og sort.

Den perfekte park frame

Det er intet tilfælde at Total laver nogle af de bedste BMX frames til park riding i verden. Det er bestemt en del af Total-ejernes "BMX DNA", da både Ronnie Remo og Mark Webb selv er park riders.

Mange af de frames du kan finde under vores udvalg af Total produkter har en meget lav standover højde, hvilket giver dig et super responsivt setup. En lav standover højde, gør det nemmere at lave tricks på din BMX, såsom tailwhips eller can can, hvor man skal have fødderne over toptuben.

Vores sortiment dækker en bred vifte af Total parts, blandt andet frames, forks, bars, sprockets osv. Se vores udvalg her

Relaterede produkter