×
MENU
  Tilbage

Scoot edit: SteadyShot ON in Berlin

SkatePro team riders Jonas Kjær og Mathias Holst har i samarbejde skabt dette nye fede edit. Vi har haft en snak med Jonas omkring Berlin, hans yndlingsspots og clips fra videoen SteadyShot ON.

Spørg enhver løbehjulskører hvilken by han helst vil rejse til, og personen vil højst sandsynligt nævne Barcelona, Paris eller London. Med dette edit forsøger Jonas og Mathias dog at bevise, at Berlin kan langt mere som skateby, end hvad folk lige tror, når det kommer til de fedeste street spots.

Så hvad gør Berlin til sådan en fed by for løbehjul? Når vi spørger Jonas svarer han selv:

"Der er masser af gode spots her. De har en mange store bygninger med forskellige slags trapper, rails, gaps og mere. Der er lige ledes en masse skateparker, som er mere street-inspireret end dine normale skateparks".

Gemte perler

Det handlede dog ikke kun om store bygninger og åbne pladser. Jonas og Mathias teamede op med lokale kørere Tom Luca Holubowski, Fabian Müller og Jannik Förster for at finde de bedste spots.

"Gutterne tog os til en masse fede spots, som ikke var fyldt med andre skatere eller forbipasserende. Lige ledes har man ikke set så mange af disse spots i andre videoer, hvilket gør det endnu mere specielt. Berlin har en masse rå industrielle områder, som er udfordrene at skate, men det er næsten kun sjovere på denne måde. Jeg kan gode lide, at det ikke alt er perfekt", siger Jonas.

Photo: Jannik Förster.

Jonas pointerer, at Berlin sammen med resten af Tyskland tit bliver overset, lidt ligesom med Danmark.

"Folk går glip af en masse! Jeg hører ofte folk snakke om, at det kunne være fedt at tage derhen og kører, men når det kommer til den endelige beslutning, så har de fleste tendens til at vælge de populære byer. Men det er synd, for Berlin og for den sags skyld også København har så mange fantastiske spots, som folk aldrig får kørt", siger han.

De bedste klip

Mathias og Jonas har filmet nogle fede clips til deres SteadyShot ON video, så hvilket et er Jonas's yndlings?

Photo: Jannik Förster

"Der er to klip, som jeg vil nævne. Det første er et, hvor Mathias laver en gigantisk 180 over en stor ledge. Jeg husker, at vi snakkede om, at han tog helt vildt meget fart på for at være sikker på at komme hele vejen over gappet. Vi blev enige om, at han burde holde farten lidt nede. Det gjorde han så ikke - han gik bare for den med fuld fart, og det lykkedes."

"Det andet klip er med mig selv. Jeg grinder på en ret høj ledge efterfulgt af en manual omkring en bygning, hvorefter jeg hopper over på en anden ledge. Det var udfordrende, men det lykkedes til sidst. Jeg kan godt lide, hvordan man tydeligt kan se, at, at jeg arbejder for at holde balancen", siger han.

Hvis du er interesseret i mere, så husk at følge Jonas Kjær og Mathias Holst på Instagram!

Photo: Jannik Förster

Relaterede produkter