MENU
×

Byg dit eget trick løbehjul

Byg dit eget trick løbehjul

Med vores værktøj ”Build a Scooter” får du muligheden for at designe dit eget løbehjul. Du vælger delene, og vi står for at samle løbehjulet. Det er pærelet! Lige meget om du foretrækker at bruge dette værktøj eller at bygge dit eget løbehjul helt fra bunden, så er der fordele og ulemper, som du kan tage med i dine overvejelser.

Byg et løbehjul

“Build a Scooter” er et værktøj, der giver dig muligheden for at designe dit eget løbehjul, samtidigt med at du slipper for at samle det selv, da vores eksperter gør det for dig. Hvis du foretrækker at samle løbehjulet selv, er det dog også en mulighed. Samtidigt kan du være sikker på at alle de dele, der bliver præsenteret for dig ved hvert trin i “Build a Scooter”-værktøjet, passer sammen. Vi har et stort udvalg af dele fra nogle af de bedste brands på markedet, så du har muligheden for at bygge et løbehjul, der lever op til dine krav.

Hvis du vælger at samle dit løbehjul selv, vil det typisk være en meget tidskrævende proces. Først skal du udvælge alle delene, derefter skal de anskaffes - muligvis fra flere forskellige butikker - og til sidst skal du samle løbehjulet. Fordelen ved denne proces er, at du kan få et personligt løbehjul, der er præcis, som du vil have det.

Hvordan designer jeg mit eget løbehjul?

Med dette værktøj er det meget nemt at designe dit eget trick løbehjul. Hver gang du vælger en del, bliver du ledt videre til næste trin og præsenteret for de dele, der passer sammen med den del, du netop har valgt. Når du klikker på en del, vil alle relevante specifikationer fremgå, som for eksempel vægt, farve og pris. Samtidigt kan du løbende følge med i, hvad den foreløbige totalpris er, mens du udvælger delene, så du kan sikre dig, at den samlede pris ikke pludseligt overstiger den pris, du er villig til at betale.

Bemærk:

  • Din fortrydelsesret/returret bortfalder, når du eller vores eksperter begynder at samle løbehjulet.
  • Hvis du køber dele fra flere forskellige brands, kan det kræve specialviden at få delene til at passe perfekt sammen. Desuden kan det kræve tilføjelse af andre dele. De ekstra dele vil ikke komme til at koste dig ekstra, hvis vi samler løbehjulet for dig. Dette er primært aktuelt, når du vælger SCS kompression.

Så er der kun at sige: klar, parat, byg dit eget løbehjul!

At ændre tidligere valgte dele, kan resultere i at en eller flere dele valgt senere i processen bliver fjernet pga. inkompatibilitet


Fortsæt