×
MENU

Håndledsbeskyttere

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Håndledsbeskyttere kan redde dig fra knoglebrud

Både begyndere og erfarne skatere vil styrte en gang imellem. Det er bare en del af sporten, og når du tager et styrt, vil du virkelig gerne have den rigtige beskyttelse. Udover en hjelm er et sæt håndledbeskytter det vigtigste stykke beskyttelsesudstyr, som du bør vælge. Håndleddet anbefales til både begyndere og erfarne skatere, da de ikke kun beskytter dig mod ridser og mindre skader, men også mere alvorlige skader som knoglebrud.

Når man er involveret i et styrt, vil kroppens første refleks være at tage fra med hænderne i et forsøg på at beskytte hovedet mod skade. En meget smart handling, men det sætter også håndledene i en udsat position, og det er derfor, er det godt med et sæt højkvalitets håndledbeskyttere.

Skate handsker er ikke så ubehagelige som deres rygte

Tilbage, da skating var en ny ting, var de tilgængelige håndledbeskyttere slet ikke behagelige. Siden da har de forskellige mærker lagt stor vægt på at udvikle og optimere håndledbeskytterene. De håndledbeskyttere der er i dag er meget mere behagelige at have på, på grund af en øget ventilation og brugen af ​​lettere og mere åndbart materialer.

I denne kategori finder du også et bredt udvalg af race handsker (ikke det samme som glide-handsker, der bruges til longboarding), der giver god beskyttelse, når du ligger i kurver. Disse handsker har sædvanligvis trækstropper for nemt gøre det let at tage dem af, når du hviler imellem løb og transit til toppen af ​​bakken.