×
MENU

Knæbeskyttere rulleskøjter

  Filter
Mærker
Størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Knæbeskyttere, der giver fuld bevægelsesfrihed

Find de rigtige knæbeskyttere til dit behov her på siden, og undgå slemme knæskader, når du står på skateboard, rulleskøjter eller kører på løbehjul. Du kan finde et bredt udvalg til både begyndere og mere erfarne skatere. Knæbeskytterne hos Nordic Sport er kendetegnet ved at være anatomisk korrekte og lavet af åndbart materiale. De er behagelige, så du let kan bevæge dig og bøje knæene uden at have den der irriterende følelse af, at der sidder noget og strammer om knæene. Nogle af modellerne har også refleksbånd, så du er synlig, når der er mørkt udenfor.

Knæbeskyttelse til ski, snowboard, dans, BMX og hverdag

Knæbeskytterne på siden henvender sig specielt til folk, der står på skateboard, rulleskøjter eller kører på løbehjul, men de kan sagtens anvendes til mange andre formål. For eksempel vil også folk, der står på ski eller snowboard samt BMX-kørere have gavn af knæbeskyttere – eksempelvis anvendes særligt G-Form-knæbeskytterne, der er anatomisk formet og først hærder ved slag.

Også dansere vil have godt af at bruge knæbeskyttere, når de skal hoppe ned på knæene. Her vil særligt knæbeskyttere med hul bagtil eller stretch-materiale være optimale, da der er øget bevægelighed.

Oplever du gener i knæene i hverdagen og ønsker at stabilisere dem, kan knæbeskytterne også anvendes til dette formål. Det kan også være en rigtig god idé at bruge knæbeskyttelse, hvis du udfører meget arbejde siddende på knæ såsom ved havearbejde.

Brug din tid på skating - ikke skader

Selvom man ser nogle professionelle skateboardere uden knæbeskyttere på, er der flere fordele ved at benytte dem, og hos Nordic Sport opfordrer vi altid vores kunder til at bruge beskyttelsesudstyr. Du får ikke alene muligheden for at nyde din sport i mange år uden gener i knæene, men velvidende at knæbeskytterne vil beskytte dig, vil du nok også opleve et selvtillidsboost, så du får mere mod til at udføre endnu vildere stunts og tricks - som en pro! Sådan kan du forbedre dit niveau betydeligt uden at spilde tid på skadestuen, hvor du måske endda får at vide, at du skal holde en pause, før du er klar igen.

Knæbeskyttelse i specielt design

Husk på, at knæbeskyttere i dag kommer i mange forskellige modeller, hvoraf nogle endda er designet med særlige teknologier, der giver ekstra komfort, så det ikke føles som om, du har noget på knæene. Nogle modeller er endda så flade, at du kan have dem på under dine bukser, hvis du ikke ønsker, at de skal kunne ses. Det gælder eksempelvis knæbeskyttere fra G-Form, som har et helt særligt design, der gør, at du let kan have dem på under dine bukser, uden at de kan ses. Der er også modeller, hvor der er kælet med designet, så du faktisk får et mere sporty look ved at have knæbeskytterne på. Og så er det bare federe selv at kunne rejse sig op efter et fald og fortsætte, hvor man slap - en rigtig pro!

Hvad beskytter knæbeskyttere imod?

Knæbeskyttere eller knee pads beskytter dine knæskaller mod hårde slag, som skatere ofte kommer ud for, f.eks. når du falder mod hårdt gulv, ind i en mur eller banker knæskallen ind i et metalgelænder. Man kan altså komme ud for hårde fald, som kan skade ikke bare dine knæ, men også lårben og skinneben, såfremt du lander med et vrid i knæene. Dette ses hyppigt i skaterverdenen. Med knee pads på undgår du knoglebrud i og omkring knæene, da kompressionen og polstringen giver en stødabsorberende effekt.

Tjek udvalget på siden ud, og se, om ikke du kan finde de helt rette knæbeskyttere, der passer til dine behov og din smag.