MENU
×

Skimboards

  Filter
Mærker
Størrelse

Hvad er skimboarding?

Skimboarding, også kendt som skimming, er en actionfyldt vandsport, hvor surferen bruger skimboardet til at glide fra strandkanten mod vandet, for så at fange en bølge og surfe tilbage mod sandet igen.

Men skimboarding handler ikke kun om at ramme den perfekte bølge; I Flatland skimboarding surfes på stillestående vand, uden bølger. Det medfører, at skimboarders kan udføre alverdens forskellige tricks, såsoom Ollie, Shove It og Kick Flip, der alle er kendte fra skateboardscenen. Ydermere kan skimboarders bruge kickers til at få luft under boardet, når de laver tricks.

Skimboarded

Et skimboard minder på mange måder om et lille surfboard uden finner og leash (snor). I denne kategori vil du finde alverdens typer skimboards i forskellige designs og farver samt fremstillet i forskellige materialer som eksmeplvis træ, fiberglas eller carbon fiber.

En stor del af de skimboards do kan finde her i kategorien er enten nose lift eller rocker. Når du skal købe et rocker skimboard skal du vælge mellem 3 forskellige typer

The constant rocker

Constant betyder at boardet har en konstant kurvet form fra næse til hale, hvilket giver surferen forbedret kontrol over store bølger og stejle skråninger.

The hybrid rocker

Dette er en anden populær type af rocker. Den har en kurve på bunden, der fortsætter ca. 3/4 af bordets længde, mens resten, altså den flade del, er halen. Denne type rocker har forøget fart, og forbedret kontrol over mindre bølger. Det er normalt en hybrid rocker man bruger, hvis man dyrker flatland.

The traditional rocker.

Det karakteristiske ved den traditionelle rocker, er at dens stort set helt flade form, pånær næsen. En traditionel rocker bliver typisk brugt steder, hvor bølgerne er langt fra kysten.