×
MENU

Floorball udstyr

Floorball stave og andet floorball udstyr

Floorball er et meget populært spil, fordi det kan spilles næsten overalt. Indendørs og udendørs - det spiller faktisk ikke den store rolle. Du skal bare have noget, du kan bruge som mål, en bold og en floorball stav. Du kan købe et indendørs hockeysæt med seks junior hockeystave og to bolde. Det perfekte udstyr til at komme i gang med at spille i skolegården eller klubben.

I denne kategori finder du floorball udstyr til både professionelle og begyndere. Floorball er en indendørs kontaktsport relateret til hockey og kendes også under navnene indendørs hockey og floor hockey. Floorball udstyret består af en bold med huller, en floorball stav til hver spiller og nogle gange beskyttelsesudstyr.

Find det rigtige floorball udstyr til både professionelle og begyndere

Den rigtige længde på staven er fra gulvet og op til din navle. En 96 cm stav er ganske normal for en voksen udøver mens juniorstave er omkring 75 cm.

Læg mærke til at længden på staven ikke inkluderer bladet. Du skal lægge omkring 15 cm til for at få stavens totale længde. Stavene i vores sortiment har forskellig flex fra 23-32. Et lavere flex gør staven mere stiv, hvilket passer bedst til en stor og stærk spiller. Igen vil vi opfordre dig til at tage et kig på vores komplette indendørs hockeysæt, lavet til floorball klubber og skolegymnastik. Find det rigtige udstyr og gør dig klar til kamp!

Din højde Stavlængde
120-140 cm 70 cm
140-150 cm 80 cm
150-160 cm 87 cm
160-175 cm 92 cm
175-190 cm 96 cm
190-210 cm 100 cm