×
MENU

Tilbehør og reservehjul til Heelys rullesko

  Filter
Mærker
Størrelse

Værd at vide

Skaf dig et sæt reservehjul til dine heelys

I modsætning til eksempelvis et par rulleskøjter, som man ofte blot har på et par timer ad gangen, så kan man sagtens tilbringe både halve og hele dage i et par Heelys.

Specielt skolebørn kan have skoene på fra tidligt om morgenen og faktisk først tage dem af igen, når de kommer hjem fra SFOen om eftermiddagen. Selvom et sæt Heelys som udgangspunkt er meget slidstærke, så vil man på et tidspunkt opleve, at hjulene bliver slidt, kuglelejerne hopper eller måske er snørrebåndet bare sprunget.

Hvis hjulene er slidt ned, eller kuglelejerne brokker sig, er det ganske simpelt at udskifte, og det eneste man skal bruge er faktisk et nyt dæksæt. Et reservehjul til Heelys kommer i forskellige farver, og man skal vide, om ens Heelys er 1- eller 2 hjulsmodellen.

Er det 1-hjulsmodellen skal man gå efter de reservehjul, der går under betegnelsen "fat", og er der tale om 2-hjulsmodellen er det "HX2" betegnelsen, man skal købe.

Som tidligere nævnt er udskiftningsprocessen ret simpel. Selv hvis man har mistet det medfølgende stykke værktøj til formålet, kan en skrutrækker eller endda en metalpind bruges til at løsne det gamle hjul uden problemer. Det nye hjul klikker man bare på plads, og så er man klar til at rulle!