MENU
×

Spacere til inline rulleskøjter

  Filter
Mærker

Det er vigtigt vælge de rigtige spacere til dine rulleskøjter

Hvis du kigger lidt rundt i denne kategori, er der en god chance for at du finder dine nye rulleskøjte spacere blandt vores udvalg af rulleskøjte hjul spacere og rulleskøjte frame spacere.

Spacere til inline rulleskøjter er små metal stykker, som er placeret i mellem de to kuglejere i hvert af hjulene på dine inline rulleskøjter. De findes i to forskellige størrelser (6mm og 8mm), så vær sikker på at du kender størrelsen på dine spacere inden du køber nye. Størrelsen er normalt angivet på hjulet eller din gamle spacer. Selvom du montere begge kuglelejere i hjulene uden spacere, så er det noget vi på det kraftigste fraråder, da det vil ødelægge dine kuglelejere meget hurtigt og give dig en dårlig skating oplevelse.

Frame spacere til inline rulleskøjter sidder mellem framen og hjulene. På nyere rulleskøjter, er frame spacere oftest indbygget i framen, for at undgå at de falder af og bliver væk. På børne rulleskøjter og ældre inline rulleskøjter, er der oftest løse frame spacere. Der findes mange forskellige spacere, så hvis du er nybegynder, anbefaler vi at du læser denne guide, så du er sikker på at købe de rigtige.

Køb ikke plastik spacere

Der findes både plastik frame spacere og hjul spacere, men som du nok har lagt mærke til, så er alle vores spacere lavet af metal. Som regel af aluminium. Selvom prisen kan være på plastik spacere kan være tillokkende så anbefaler vi at du ikke køber dem, eftersom levetiden og kvaliteten er meget dårlig.