×
MENU

Sikkerhedsudstyr til ski

Værd at vide

God sne sikkerhed er umuligt uden det rette sikkerhedsudstyr til ski

Selvom laviner, storme og farlige styrt ikke er hverdagskost - Så forekommer de beklageligvis alligevel. Hvert år hører vi om skrækindjagende scenarier, hvor skiløbere bliver fanget i laviner og at redningsfolkene har svært ved at finde ofrene under det tykke lag af sne.

Et højt niveau af ski sikkerhed forudsætter at man er forberedt på mulige uheld, og ved at være besiddelse af det rigtige sikkerhedsudstyr til ski, har man en stor fordel. Både når det gælder sikkerhed men også din sindstilstand. Hvis du er godt forberedt på en mulig ulykke, kan du bedre nyde din ski tur uden at skulle bekymre dig for meget. Hvis du har børn som skal med deres venner eller skole på en ski tur for første gang, vil det også give dig ro i sindet som forældre, vel vidende at dine børn har det rigtige ski beskyttelse, eller måske også en lavine alarm.

Når det rigtige ski beskyttelse er vigtigt

I denne kategori, finder du et stort udvalg af forskellige lavine alarmer og graveudstyr, hvis du eller dine venner skulle befinde sig i en forfærdelig lavine situation. Du kan også finde mere klassisk og old-school ski beskyttelse, så som crashpants, rygskjold, samt ski og snowboard hjelme.

Et rygskjold forhindrer alvorlige ryg og hofte skader, hvilket er ret almindelige skader blandt skiløbere, som ikke anvender denne type beskyttelse. Vi anbefaler at du altid bruger en skihjelm for at beskytte dit hoved mod slag. Lavineudstyret er anbefalet til dem som nyder at udforske den urørte puddersne i backcountry områderne, hvor man har brug for mere specialiseret udstyr.

Husk også altid at lave noget research og uddan dig selv hjemmefra og tag dine forholdsregler inden du går backcountry.