Oprydningsudsalg
Spar op til 60%  -  Mere end 1000 nedsatte varer!  -  Klik her
×
MENU

Ski bukser

  Filter
Mærker
Størrelse
Køn
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Skibukser: Holder dig varm, tør og i stand til at udføre dit bedste

Hvad skal du have på når du skal ud på ski? Det afhænger meget af at hvilken slags skiløb du praktiserer. I denne kategori vil du finde masser af skibukser eller snebukser, som de også kaldes.

Så hvordan vælger du hvad du skal have på når du skal ud på ski? Der er par ting du skal tænke over.

Et par gode vinterbukser sidder ordentligt omkring alle leddene så du nemt kan bevæge dig. Fronten af bukserne er som regel beklædt med windbreaker materiale for at forhindre vinden i at nedkøle dig. Bagsiden er som regel lavet i et strækbart, åndbart materiale der tillader fugten fra dit inderlag at fordampe. Hvis det er meget koldt er det også muligt at få termiske cross country bukser.

Alle de ski, sne og vinterbukser du finder i denne kategori er lavet i kvalitetsfuldt materiale af nogle af de absolut bedste mærker indenfor netop vintertøj.

Hvad er åndedrætstesten?

Hvis du vil teste hvor gode windbreaker egenskaber et par skibukser (eller andet tøj) har, kan du lave "åndedrætstesten". Tag bukserne, hold stoffet tæt op mod munden og pust hårdt. Hvis bukserne er i windbreaker materiale bør du slet ikke kunne mærke luften passere gennem stoffet.

Skibukser til mænd

Skiløb kan på mange måder sammenlignes med løb. Bevægelserne er nogenlunde ens og de bukser som er designet til henholdsvis ski og løb er designet med lignende egenskaber. Målet er at optimere benenes mulighed for bevægelse og der findes også skibukser som er udformet som tights og skibusker med en løs pasform - hvad der passer dig bedst, handler i sidste ende om din personlige præference.

Ligesom med løbebukser har skibukser ofte reflekser på sig for at øge din synlighed i omgivelser med lavt eller ingen lys. Det er især vigtigt når du rejser ud i vildmarken - og hvis du gør det, anbefaler vi at du også medbringer en pandelampe.

Få styr på inderlaget

Det kan være en god idé at have undertøj af uld på under dine vinterbukser. Uld er nemlig fantastisk til at transportere sved væk fra kroppen.

Skiløb kan være træning for hele kroppen hvilket kræver en god ventilering og nogle åndbare egenskaber fra dit tøj. Disse kvaliteter har alle de forskellige bukser i denne kategori.

Nogle modeller har isolerende kvaliteter mens andre er lavet til kun at beskytte mod vind og vand.

Pisten til succes

Når du skal ud og bruge en hel dag på bjerget til f.eks cross country skiløb, er det vigtigt at have et par bukser på som holder dig varm og tør. Vi anbefaler et par skibukser som er lavet af polyester.

Ligegyldigt om du er til skiløb på konnkurrenceplan eller holder af det mere rekreationelle skiløb, er skiløb træning for hele kroppen. Cross country bukserne du kan finde i denne kategori er designet til både at holde det kolde vejr ude, men også til at lade fugt og sved fordampe så du forbliver tør.

De fleste af bukserne i denne kategori er lavet i windbreaker materiale foran og i ventilerende materiale bagpå. Du kan også finde termish isolerede bukser til de koldeste dage. Ligegyldigt hvilket par bukser du vælger, vil du opdage at de også er vandafvisende.