MENU
×

Bremseklodser

Dine bremser vil blive slidt

Der er ingen vej omkring denne. På et tidspunkt vil de monterede bremser på dine rulleskøjter blive slidt ned, og en ny bremse vil være nødsaget. Heldigvis er denne procedure meget simpel og vil typisk kun kræve et nyt sæt bremseklodser, en unbraco nøgle samt et par minutter af din tid. Der er altså intet behov for at tage rulleskøjterne til forhandleren for at foretage udskiftningen.

Det er vigtigt at tænke over et skift af bremse inden, at de er slidt helt ned. Hvis bremseklodserne er slidt helt ned kan skiftet blive sværere at foretage. I situationer som disse kan du altid kontakte vores kundeservice eller komme forbi en af vores butikker.

Hvis du er en speed- eller fitness skater, så vil vi højt anbefale, at en bremse er monteret på minimum én af rulleskøjterne. Hvis den primære destination er i skateparken, vil vi anbefale kørsel uden bremse, da denne kan komme i vejen på diverse ramper.

I denne kategori finder du kun bremser til inlines. Hvis du kigger efter bremseklods til side-by-side rulleskøjter, så bør du checke den separate kategori ud.

Selv om vi måske ikke sælger præcis din rulleskøjte, kan vi godt ske at have bremse til modellen på lager, så tag et kig på vores side. Hvis ikke du kan finde hvad du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.