×
MENU

Bremseklodser

Udskift din bremseklods regelmæssigt

Der er ingen vej udenom. På et tidspunkt vil de for-monterede bremser på dine rulleskøjter eller dine toe stoppers på dine side-by-side blive slidt ned og skal skiftes. Heldigvis er denne procedure meget simpel og vil typisk kun kræve et nyt sæt bremseklodser, en unbraco nøgle samt et par minutter af din tid. Der er altså intet behov for at tage rulleskøjterne til forhandleren for at foretage udskiftningen.

Det er vigtigt at tænke over et skift af bremse inden, at de er slidt helt ned. Hvis bremseklodserne er slidt helt ned kan udskiftningen blive sværere at foretage. I situationer som disse kan du altid kontakte vores kundeservice eller komme forbi en af vores butikker.

Bremser eller ingen bremse

Hvis du er fitness skater, så vil vi højt anbefale, at en bremse er monteret på minimum én af rulleskøjterne. Hvis den primære destination er skateparken, vil vi anbefale kørsel uden bremse, da denne kan komme i vejen på diverse ramper.

I denne kategori er der kun toe stoppers og inline bremser. Selvom vi måske sælger de rulleskøjter du bruger, har vi måske den rigtige toe-stopper eller inline bremseklods som du magner. Så tag et kig på vores brede udvalg på denne side. Hvis du ikke kan finde det du leder efter, så kontakt os endelig.