×
MENU

Junior

  Filter
Farver
Mærker
Længde
Voks
Sål (Base) Type

Vælg de rigtige junior langrendsski - første gang

Langrend er en fantastisk sport og en fantastisk mulighed for familier at tilbringe lidt kvalitetstid sammen. Når det er sagt, kan langrend nemt være en fysisk udmattende sport - hvis dette er dit mål.

"Dårligt udstyr, udstyr, der ikke passer, eller ski, der er dårligt forberedt til sneforholdene, kan føre til en negativ skioplevelse, der kan have et varigt indtryk på et barn."

Dette citat er fra en canadisk forældres vejledning til langrendsski udstyr, og det understreger vigtigheden af ​​at finde det rigtige udstyr til dit barn tidligt i deres "skikarriere."

Hvor lange skal junior langrendsski være?

Når man vælger et sæt junior langrendsski, er en god tommelfingerregel, at skiene skal nå lige under håndleddet af skiløberens udstrakte arm. Det er dog vigtigt at påpege, at dette er en tommelfingerregel, da mange producenter har deres egne anbefalinger. Disse vil fremgå af produktspecifikationerne på de enkelte produkter.

De fleste af vores junior langrendsski fås i forskellige længder fra 100-170 cm. (39 - 66 tommer). Nogle af vores ski fås kun i en eller to længder. Et eksempel er Yoko Langrendsski Pakker til klassisk langrend. I disse sæt kan du få ski, stave og bindinger. Et anbefalet sæt til børn, som skal ud på deres første skioplevelse.

Når dit barn har udviklet sine færdigheder på langrendsski og begynder at blive endnu bedre, er det tid til at kigge lidt på juniorsegmentet inden for langrendsski. Til juniorer anbefaler vi at længden på skien er omkring 10cm længere end brugerens højde. Ski til juniorer kan være både voksbare og voksfri.

Vælger du en voksbar ski, inviterer du juniorerne til at blive mere involveret i processen med at forberede skiene. Det kan være en rigtig fin aktivitet at vokse langrendsski sammen og det vil uddanne børnene en smule inden for temperaturer og hvordan klimaet vil have effekt på langrendsski.