×
MENU

Junior

Vælg de rigtige junior langrendski - første gang

Langrend er en fantastisk sport og en fantastisk mulighed for familier at tilbringe lidt kvalitetstid sammen. Når det er sagt, kan langrend nemt være en fysisk udmattende sport - hvis dette er dit mål.

"Dårligt udstyr, udstyr, der ikke passer, eller ski, der er dårligt forberedt til sneforholdene, kan føre til en negativ skioplevelse, der kan have et varigt indtryk på et barn."

Dette citat er fra en canadisk forældres vejledning til langrendski udstyr, og det understreger vigtigheden af ​​at finde det rigtige udstyr til dit barn tidligt i deres "skikarriere."

Hvor lange skal junior langrendski være?

Når man vælger et sæt junior langrendski, er en god tommelfingerregel, at skiene skal nå lige under håndleddet af skiløberens udstrakte arm. Det er dog vigtigt at påpege, at dette er en tommelfingerregel, da mange producenter har deres egne anbefalinger. Disse vil fremgå af produktspecifikationerne på de enkelte produkter.

De fleste af vores junior langrendski fås i forskellige længder fra 100-170 cm. (39 - 66 tommer). Nogle af vores ski fås kun i en eller to længder. Et eksempel er Yoko Yxk Kids Classic Ski pakke. I dette sæt får du ski, stave og bindinger. Et stærkt anbefalet sæt til dine børns allerførste skioplevelse.