MENU
×

Beskyttelse

Altid bedre med lidt ekstra beskyttelse

Selv om du udfører dine yndlings ekstreme sportsgrene ude på vandet, så bliv ikke narret. Vandsport kan være ekstremt farligt, og det er vigtigt, at du har det rette beskyttelsesudstyr på, hvis du ikke vil påføre unødvendig skade på dit hoved eller krop.

Fra redningsveste, wakeboard-hjelme og wakeboard-veste - vi har alle typer beskyttelsesudstyr, som du nogensiden kunne drømme om at få fingrene i.

Vi har et bredt udvalg beskyttelsesudstyr til vandsport på lager, som passer til alle vandsportsgrene. Lige meget hvad dit niveau er, har vi et sæt af prisvenligt beskyttelsesudstyr til vandsport af høj kvalitet til dig. Vores beskyttelsesudstyr kan bruges til windsurfing, paddle boarding, kitesurfing, sups, wake og vandski. Vi har produkter fra top brands her online eller i vores fysiske butik.

Brug en vandsport/wakeboard-hjelm

Det er meget vigtigt at have en crash hat eller en hjelm på, hvis du udfører vandsport såsom wakeboarding eller vandski, men også hvis du surfer tæt på kysten eller sten. Til dette formål kan du finde alle vores beskyttende hjelme i underkategorien.

Hvis du har nogle spørgsmål, mens du skal vælge hvilket beskyttelsesudstyr, du skal købe, eller hvis du har brug for råd til hvor du kan ride? Tøv ikke med at give os et kald, og så vil vi hjælpe dig og snakke om alle mulighederne med dig.