×
MENU

Neopren sko og neopren støvler

  Filter
Sko størrelse
Tykkelse

Et par neopren sko eller kvalitets surf sko, er en essentiel del af dit udstyr hvis du skal surfe i koldt vandt. Et par neopren støvler kan gøre forskellen i mellem en marathon session i ekstremt kolde omgivelser og situationen hvor du bliver smidt af boardet af en lille bølge, på grund af ekstremt kolde og følelsesløse fødder.

Heldigvis har vi et stort udvalg af neopren sko og surf sko, som holder dig varm og komfortabel, men vigtigst af alt får de dig til at kunne surfe længere.

Round toe eller split toe surf sko

Du har måske lagt mærke til, at nogle af vores neopren støvler har en split-toe og andre har en round-toe.

Et par split-toe neopren støvler minder lidt om en vante, hvor storetåen er afskåret fra resten af dine tæer. Dem som er mest til split-toe designet, hævder at designet giver dem bedre balance og en bedre feeling med boardet.

Surf sko med round-toe design, er faktisk bare et par neopren sko. Der ingen opdeling af tæerne, som på et par split-toe surf sko. Det som taler for dette design, er at nogle surfere syntes at de er mere komfortable.

Hvilken størrelse skal mine surf sko være?

Alle neopren støvler og surf sko findes kun i herre størrelser og kun i hele størrelse - ikke i halve eller kvarte størrelser.

Dine nye støvler føles måske lidt stramme til at starte med, men de kommer til at give sig med tiden og vil derefter også passe dig bedre. En tommelfingerregel er, at din tå skal røre enden af støvlen den første gang du prøver dem. Efter du har brugt dem et par gange, vil de passe perfekt.