×
MENU

Toe stops & bremseklodser til rulleskøjter

  Filter
Mærker

Udskift dine toe stops før de bliver slidt ned

I denne kategori, finder du vores udvalg af bremseklodser til rulleskøjter og toe stops. De fleste side-by-side rulleskøjter kommer med formonterede bremser.

Bremserne på et par rulleskøjter er en meget vigtig del, og det er en af de dele der med tiden bliver slidt ned. Men fortvivl ej. Bremseklodserne eller toe stops, som de også bliver kaldt, er meget lette at udskifte. Du har kun brug for lidt værktøj og et øjeblik af din tid. Der er ingen grund til at tage dine rulleskøjter med til en butik, eftersom udskiftningen er så enkel.

Det er bedst at du udskifte dine toe stops inden at de bliver slidt helt ned. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det være svært at afmontere dem. Hvis du allerede står i denne situation, så ring til vores Customer Connection Team, da de helt sikkert har et par gode råd til dig.

Bremsklods til rulleskøjter - montering bagpå

De fleste toe stops i vores sortiment er universelle og passer på næsten alle side-by-side rulleskøjter på markedet. Du kan også finde et par forskellige bagbremser til side-by-side rulleskøjter. Dette er en sikkerhedsforanstaltning som påskønnes meget af dem som skater ude blandt trafikken.

I modsætning til inline rulleskøjter og rollerblades, bør alle side-by-side rulleskøjter have formonterede toe stops. I denne kategori, finder du kun toe stops og bremseklodser til side-by-side rulleskøjter. Hvis du leder efter bremseklodser til dine inlines eller rollerblades, bør du tjekke denne kategori.