Påske Udsalg
Spar op til 80%  -  Mere end 2500 nedsatte varer!  -  Klik her
×
MENU

Skateboard Trucks

  Filter
Farver
Mærker
Aksel Bredde
Hangerbredde

Værd at vide

Skateboard trucks i flere forskellige størrelser

Ønsker du selv at samle dit skateboard eller mangler nye trucks, finder du her et væld af trucks til skateboards i forskellige størrelser fra alle de populære brands.

Skateboard trucks er det T-formede drejeled under dit skateboard, som holder hjulene og kuglelejerne sammen og forbinder dem til dit deck. De overfører dine bevægelser til boardet ligesom et rat på en cykel eller i en bil og har betydning for, hvordan dit board agerer. Skateboard trucks er lavet ud af en kombination af mindre dele som bushings, hjulbolte, kingpins, baseplates og hangers. Jo højere kvalitet delene er i, desto bedre kan dit skateboard præstere.

Trucks til skateboard kan købes enkeltvis eller som sæt af to, men husk altid at læse under produktbeskrivelsen for at se om prisen er for én eller to. Du kan også få truck-sæt, hvilket vil sige samlede pakker med både skateboard trucks, hjul, spacere, shockpads osv. – altså alt til et skateboard ud over selve decket.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvilken funktion de enkelte dele har og, hvordan de påvirker dit board og kørestil, kan du læse vores guide til skateboard trucks.