MENU
×

Cruiser board i træ

  Filter
Farver
Mærker
Deck længde
Deck bredde
Hjuldiameter

Cruiser boards i træ - behageligt og bekvemt

I denne kategori finder du cruiser boards i træ, som har det formål at give dig et blødt cruise med komfort i højsædet. De er egnet til både begyndere, børn og generelt til dig, som søger et godt cruise. Og med en mindre størrelse kan du nemt og bekvemt bære dit board rundt med dig. De fås i flere farver og designs, så der er noget at vælge imellem for enhver smag.

Træ cruiser boards - fusion af skateboards og longboards

Køreoplevelsen på træ cruiser boards minder i høj grad om cruising longboards, hvor du får et smørblødt ride, så du virkelig kan slappe af, mens du kører i det gode vejr. I udseende minder de til gengæld meget om de traditionelle skateboards, mere end de ligner de små plastik cruiser boards. Decket er også lidt større end på plastik cruisers, hvilket gør dem nemmere at holde balancen på. Herudover er træ cruiser boards perfekte til at få dig fra A til B, hvis du lige skal ind til byen, over til en ven eller bare gerne vil ud at få noget vind i håret.

Sidder du inde med spørgsmål, kan du læse mere i vores guide om cruiser boards i træ og plastik.

Er du mere interesseret i cruiser boards lavet i plastik, kan du se nærmere på vores udvalg af penny boards / plastik cruiser boards.