×
MENU

Cruiser board i træ

  Filter
Farver
Mærker
Deck længde
Deck bredde
Hjuldiameter
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Komplette cruiser skateboards: Den ægte oplevelse

Formålet med et træ cruiser board er først og fremmest bekvemmelighed, men også at du kan cruise. Cruiser skateboards minder i sagens natur meget om longboards når det gælder køreoplevelsen, men de har oftest et kortere deck og mindre hjul. De er meget adrætte og reagere hurtigt, hvilket gør dem ideelle til at cruise igennem byen, på vej til skole eller arbejde.

Selvom cruiser boards er perfekte til at køre på fladt underlag, så gør deres størrelse og form dem også gode til bowls og simple street tricks.

Et træ cruiser board - følelsen af at surfe

Hvis du har lyst til at tage surfing følelsen fra bølgerne med ud på gaderne, så bør du helt sikkert prøve det innovative truck system fra Your Own Wave.

På grund af den unikke opbygning af trucken, er der næsten ingen modstand i den forreste truck, hvilket giver dig mulighed for at lave de vildeste carving sving, ligesom på et surfboard.

Derudover giver systemet trucken et ekstra omdrejningspunkt. Dette resulterer i at træ cruiser boards uden besvær kan lave super pumpede sving - Det handler om at tage surfing med ud i gaderne.

I denne kategori kan du finde cruiser skateboards med træ decks, som er både lette og manøvredygtige. Hvis du er mere interesseret i cruiser boards af plastik, bør du tage et kig på vores mange varianter af penny boards/plastik cruiser boards.