×
MENU

Pogo stick / Kængurustylte

Med en pogo stick/kængurustylte kan du springe 2.8 meter!

Pogo stick'en er en kængurustylte brugt til stunts og action-sporten Extreme pogo, også kendt som Xpogo. Pogo stick'en er en udvikling af kængurustylten, men i modsætning til legetøjsversionen af stylten, er pogo stick'en en mere holdbar version med høj ydeevne - bygget til stunts.

Stunts udføres ofte i et bymiljø, fordi pogo stick'en er nem at tage med, og du har ikke brug for en masse plads til at udføre stunts med den. Måske har du prøvet en legetøjsudgave af en pogo stick, men vores pogo sticks er så meget mere end blot et stykke legetøj, og du ønsker ikke bruge dem uden en hjelm. På vores top-model vil du være i stand til at springe så højt som 2.8 meter op i luften.

Pogo sticks evolution

Kængurustylter eller pogo sticks har været kendt i mange år. Mange mennesker forbinder dem med legetøj til børn. Engang omkring det nye årtusinde dukkede action sports Xpogo op, og mange mennesker begyndte at udføre stunts og tricks på deres pogo sticks. På dette tidspunkt var extreme pogo sticks dog ikke opfundet endnu. I 2004 kom de første extreme pogo sticks på markedet. Disse pogo sticks var designet til at kunne bære højere og tungere riders end de klassiske sticks. Derudover havde de mere avancerede fjedre end de konventionelle stålfjedre. Producenterne af pogo sticks fortsætter med at udvikle materialerne og teknologierne til at skabe holdbare pogo sticks med høj ydeevne.

Hvis du er på udkig efter en sjov og actionpakket sport, så skal du helt sikkert prøve det af!