MENU
×

Pogo stick / Kængurustylte

  Filter
Mærker

En Pogo stick er en slags kængurustylte, der kan bruges til action sporten Extreme pogo, også kendt som Xpogo.

En Pogo stick er en videreudvikling af den klassiske kængurustylte, men i modsætning til legetøjsversionen, så er en Pogo stick både højtydende, meget holdbar og den kan bruges til tricks. Pogo sticks bliver ofte brugt i bymiljøet, fordi de er nemme at tage med og fordi det ikke kræver meget plads at lave tricks med en Pogo stick.

Pogo stick – fra leg til action sport

Pogo sticks er blevet brugt i mange år. Mange mennesker forbinder den almindelige kængurustylte med legetøj til børn. Men omkring årtusindeskiftet vandt action sporten Xpogo frem, og mange mennesker begyndte at bruge deres almindelige kængurustylter til tricks. På dette tidspunkt var extreme pogo sticks endnu ikke opfundet, men i 2004 kom de første extreme pogo sticks på markedet. Disse var designede til at kunne bære højere og tungere riders end de klassiske kængurustylter. Desuden har de nye pogo sticks mere avancerede fjedre end de almindelige stål fjedre man ser på gamle kængurustylter. Pogo sticks producenterne bliver ved med at udvikle materialer og teknologier for at skabe de mest holdbare, high performance pogo sticks.

Pogo sticks er til alle, der ønsker at prøve en ny, sjov action sport, og der er masser af tricks at afprøve, som f.eks. stick flips og back flips.