MENU

Bars til løbehjul

  Filter
Mærker
Kompatibel med
Bar højde
Bar bredde
Bar ydre diameter
Side 1 ud af 2

Her finder du one-piece bars til trick løbehjul. At baren er one-piece betyder, at den er fremstillet i ét stykke og derfor ikke kan justeres og foldes sammen. Dette betyder, at du får en stærkere og mere stabil bar, som giver dig bedre kontrol.

2 forskellige bars til løbehjul

Bars til løbehjul laves overordnet i 2 modeller, Y-baren, og T-baren, herudover findes der en del varianter af disse to forme. En Y-bar er formet som et Y og består af tre dele eller mere, der er sat sammen. T-baren er sammensat af to dele og formet som et T. Nogle T-barer har forstærkninger til crossbaren for at gøre dem endnu stærkere. Nogle bars til løbehjul har et såkaldt back sweep, hvilket vil sige, at håndtagene vinkler let bagud, ligesom cykelstyr ofte gør. Om du foretrækker at køre med back sweep håndtag eller ej er en smagssag.

Standard eller oversized bars til løbehjul?

Trick løbehjul fås med enten stål- eller aluminiumbars. Stålbars er stærke, men også tunge. Aluminiumbars er lette, men til gengæld ikke helt så stærke som stålbars. Før du køber din bar, skal du gøre op med dig selv om det skal være en standard eller en oversized bar. Oversized bars har ofte den samme ydre diameter på 35 mm., men den indre diameter kan variere. Husk at en oversized bar skal bruge en oversized clamp. Hvis du vælger en oversized bar med en stor indre diameter, skal du vælge en forgaffel med HIC compression. Hvis du derimod vælger en oversized bar med en standard indre diameter, skal du bruge en forgaffel i standard størrelse til denne. For mere information kan du læse guiden: Køb af bar til løbehjul.

Bars til trick løbehjul er typisk lavere end andre, og mange riders foretrækker også en lav bar, fordi det giver mere kontrol og stabilitet. Hvor bred baren skal være er også en smagssag, og om baren helst skal være bred eller smal afhænger af, hvad du skal bruge den til.