MENU
×

Bars til løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Kompatibel med
Bar højde
Bar bredde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

One-piece bars til trick løbehjul - holdbare og solide

I denne kategori kan du se vores store udvalg af bars til løbehjul. De kan fås i forskellige designs og i en bred vifte af farver, så du rigtig kan skille dig ud fra mængden. Bars til løbehjul er også muligt at få i forskellige størrelser, så de passer til din højde og kørestil. Alle bars til trick løbehjul på denne side er produceret ud fra ét stykke - også kaldet one-piece - som betyder, at de er mere solide og holdbare end bars til foldbare løbehjul.

Standard vs. oversize bars til løbehjul

Før du køber en bar til dit trick løbehjul, bør du overveje, om du vil have en standard bar eller en oversized bar:

  • Standard bars har en ydre diameter på 32 mm og en indre diameter på 28 mm.
  • Oversized bars har en ydre diameter på 35 mm og en indre diameter på enten 28 mm eller 32 mm.

Om du vælger en standard eller oversized bar er en smagssag. Husk, at du skal bruge en forgaffel med HIC compression, hvis du køber en oversized bar med 32 mm i indre diameter. På den anden side matcher en oversized bar med en standard indre diameter på 28 mm alle standard forgafler.

Aluminium eller stål?

Den oversized bar til trick løbehjul med en indre diameter på 32 mm er ofte lavet af stål. Bars af stål er lidt tungere, men samtidig er de stærkere, meget solide og derfor også meget holdbare. Oversized bars med en indre diameter på 28 mm er normalt fremstillet af aluminium. Bars til løbehjul af alumiinum vejer en smule mindre, men er heller ikke lige så stærke som bars af stål. Det lette materiale gør det dog lettere at lave air tricks og er meget velegnet til skate parks.

“Y” og “T” bars til trick løbehjul

Bars til løbehjul kan fås i to hovedtyper: Y-baren og T-baren. Der er lavet adskillige varianter af disse to. Y-baren har formen som bogstavet Y og består af tre eller flere dele, svejset sammen i en Y-form. T-baren består af to dele svejset sammen til en T-form. Nogle T-bars har forstærkninger på tværstangen for øget holdbarhed.

Nogle bars til trick løbehjul har et back sweep, som betyder, at håndtagene vinkler let bagud, ligesom cykelstyr ofte gør. Uanset om du foretrækker en bar med back sweep eller ej, er det et spørgsmål om stil, smag og personlig præference.


Hvis du vil opgradere dit løbehjul, så tjek vores store udvalg af bars til løbehjul ud på denne side. Hvis du vil lære mere om bars til trick løbehjul, kan du læse vores guide om køb af bar til løbehjul.