×
MENU

Bremser til trick løbehjul

  Filter
Mærker

Bremser til løbehjul - fjeder vs. flex fender

Her på siden kan du se vores udvalg af bremser til løbehjul. Vi tilbyder bremser til begyndere, prof’er og alle midt i mellem. Bremserne er holdbare og kan købes til fair priser, hvilket gør det nemt for dig at holde dig inden for budgettet.

Bremser på løbehjul er altid monteret på baghjulet. Du kan vælge imellem to typer: en fjederbremse og flex fender bremse. En fjederbremse er en helt almindelig bremse, som man især finder på børne- og begynder løbehjul til lavere priser. Fjederbremsen består af tre dele: selve bremsen, en fjeder og monteringsbolte. Efter lidt tid kan fjederen miste sin styrke, som kan indikere, at fjederen skal udskiftes.

Der findes også en anden type af bremse, nemlig en flex fender bremse, som kun består af én del. Den skrues fast med en eller flere skruer ned i selve decket. Denne type bremse er mere holdbar end en fjederbremse og findes derfor ofte på løbehjul i den højere prisklasse.

Passer bremseren til dit deck og hjul?

Husk at være opmærksom på, om bremserne passer til din hjuldiameter og dit deck. I specifikationerne kan du finde informationer om kompatibiliteten til hvert produkt. Her kan du også se, hvilken hjuldiameter som passer til bremsen og bremsetypen er angivet. Husk at bremsens monteringshuller også skal passe til monteringshullerne på dit deck.

Hvis du vil læse mere om bremser til løbehjul, kan du læse vores guide til køb af bremse til løbehjul.