×
MENU

Klistermærker til løbehjul

  Filter
Mærker

Klistermærker til løbehjul vil pimpe dit ride

Hvis du gerne vil give dit løbehjul, din hjelm, eller beskyttelsesudstyr et sejt udtryk, så er løbehjuls klistermærker vejen frem. Der er ikke mange ting, der lige så let som løbehjuls klistermærker, kan give dig muligheden for at sætte dit personlige præg på dit gear.

Og hvorfor ikke også pimpe din computer med et sejt løbehjuls klistermærke, så den skiller sig ud i mængden.

Der er også den type skater, som pakker sit gear så tæt til med klistermærker, at ingen nogensinde kan gætte hans hjelms originale farve.

I denne kategori kan du finde klistermærker fra SkatePro og forskellige trick løbehjuls mærker. For omkring et år siden, skabte vores grafiske designere et nyt og unikt klistermærke ark, som du også kan finde i denne kategori. Det er også her, at du finder den meget populære Figz klistermærke kollektion, som afbilleder nogle af mest populære riders i verden. Disse klistermærker er et sandt samlerobjekt og er kun tilgængelige i en begrænset periode.

Løbehjul klistermærker - Støt dit favorit mærke

Ligemeget hvilket mærke du holder mest af, har vi mest sandsynligt merchandise og klistermærker tilgængeligt fra det mærke.

Alle klistermærker og klistermærker ark i denne kategori er i printet på et stykke glansfuldt overfladebehandlet vinly, og klistermærkerne er vejrbestandige og kan klæbes på alt - inden på og uden på. Så hvad venter du på?