×
MENU

Longboard Kuglelejer

  Filter
Mærker
Kugleleje præcision
Leje type
Smøremiddel
Spacers

Værd at vide

Her finder du vores udvalg af longboard kuglelejer eller longboard bearings, som de også bliver kaldt. Vores brede udvalg af kuglelejere, sikrer dig, at du altid kan finde det du leder efter, ligemeget om det er ABEC-3 eller ABEC-9 kuglelejere. Longboard kuglejer er måske en af de mindste dele på en longboard. Ikke desto mindre, er det en af de vigtige dele på dit longboard. Denne lille del sørger for at dine hjul drejer og at du får et smooth rul når du er ude på dit board.

ABEC forklaret

Nogle af de longboard kuglelejer du finder i denne kategori har en ABEC grad. Jo højere graden er, jo hurtigere er kuglelejet. Men jo højere graden er, jo mindre holdbart er lejet. Det er også derfor, at du skal overveje hvilken type longboarding du køber kuglelejere til. Nogle af de longboard kuglelejer du finder i denne kategori har ikke en ABEC grad, men dette betyder ikke at de er af dårlig kvalitet, tvært imod.

Hold dem i live!

Når du leder efter longboard bearings, skal du også kigge efter spacers, såfremt de ikke er inkluderet i pakken med kuglelejere.
Ja, spacere ligner måske bare "Små metal rør", men de har en meget vigtig funktion - De holder dine kuglelejere i live!

Så hvad gør spacere egentligt? Spacerne holder kuglelejerne på plads inden i hjulet. Derudover, forhindre de kuglejerne i at blive klemt, når møtrikken spændes.

Vi har mange slags spacers i forskellige størrelser. Longboard spacers er oftest 10mm. Se vores udvalg af spacers her.