×
MENU

Oppustelige SUP boards

Værd at vide

Oppustelige SUPS

Opustelige paddle boards (ISUP) er hårde på ydersiden som glasfiber SUP'S lavet af et super holdbart hærdet gummimateriale, men iSUP har i stedet for en solid kerne med luft inde i, hvilket giver flere fordele ved transport og opbevaring.

Oppustelige stand up paddle boards (iSUP) er lavet af lag af PVC-plast og millioner af vævede fibre, der forbinder top og bund af brættet. Disse fibre er overraskende stærke, når brættet er oppustet. Samlet set har et oppustelig SUP / iSUP tendens til at være lettere, end det solide board.

Ligesom deres "hårde" brødre kan Oppustelige SUPS bruges til cruising på søer, touring på stranden, fiskeri, surfing og endda til at lave yoga.

Selvom oppustelige paddle boards har store flydende funktioner, anbefaler vi, at du kun bruger det til stillevands surfing og under forhold med mindre bølger eller ved din lokale sø.

Hvorfor vælge et iSUP / Oppustelig stand up paddleboard?

  • Hvis du bor i en lille lejlighed eller måske ikke har en varebil til at transportere din SUP eller måske er en ny SUP surfer, er der en hel del fordele ved at vælge en iSUP over et klassisk glasfiber bræt.
  • Du behøver ikke have meget opbevaringsrum, da bordet kan passe i en rygsæk, når det er deflateret.

Dette gør det nemt at transportere rundt omkring i verden, når du udforsker de bedste surfer steder i verden.

Vi har en bred vifte af oppustelige SUP's i forskellige designs og fra forskellige mærker som Fanatic, STX og Ten Toes.

I tvivl om noget? Du er velkommen til at kontakte vores Customer Connection Team enten via mail eller telefon.