×
MENU
×

Beanies og bøllehatte

  Filter
Farver
Mærker

Beanies og bøllehatte

Find din næste beanie eller bølle hat i blandt vores store udvalg af coole designs og fede farver fra nogle af de største skatewear og streetewear brands i verdenen.

Et spørgsmål om attitude

En beanie er ikke bare en god ting a have under vintertiden til at holde dit hovede varmt. Den kan også bruges hele året rundt som et tilbehør til at give din stil et ekstra touch. Beanien er en must-have for mange skatere, men den er også brugt af mennesker, der ikke nødvendigvis er skatere, men bare kan lide den afslappende og komfortable følelse af en beanie og vil give sin stil lidt ekstra attitude. På denne side, finder du beanies i forskellige farver og matrialer, både med eller uden den klassiske tasseltop.

Det er også på denne side du finder alle vores huer og beanies, der designet til højintensiv udøvelse af sport, hvor ydeevne er essentielt, såsom langrendski, rulleski, løb eller cykling. Vi har det hele til at holde dit hovede varmt og tørt.

Buckethuen er tilbage

Det er ikke noget federe at have på nu end buckethuen. Dette ikoniske stykke hovedebeklædning er tilbage fra fortiden. Buckethuen passer ikke kun perfekt sammen med et afslappet look, men kan også blive brugt til et mere formelt udseende. Den kommer i mange versioner, lige fra almindelig med et enkelfarvet design til fede print. Det er bare om at finde dén buckethue, der passer perfekt til din stil og viser din personlighed.