Jul
Bestil senest 20. dec.  -  Læs mere
×
MENU

Surfskates

  Filter
Farver
Mærker
Længde

Surf på gaden med Surfskates

Surf skateboards kan enten blive set som nye og innovative skateboards, eller stik modsat, som old school boards, hvor skateboarding har sine rødder. Da skateboarding for alvor kom til live sidst i 40'erne, og i begyndelsen af 50'erne, var ideen at holde surfer beskæftiget når vejrforholdene ikke tillod surfing. Surfskates mål er at kunne udskifte vand med asfalt, og på den måde opnå en autentisk surfer følelse når man skater på gaden.

Surfskate evolutionen

Skateboarding havde sin begyndelse da en stor gruppe surfere fra Californien ledte efter noget at give sig til, når bølgerne ikke var til surfing. Så begyndte de første skateboards at dukke op, bestående af en sammensætning af træ boards og rulleskøjte hjul, der blev fastspændt på bunden af brættet.

Nu til dags er det mere normalt end nogensinde før at surf skate på gaderne. Mange skateboard mærker arbejder på at optimere trucks, design og form på brættet, med det formål at skabe den mest autentiske surfer følelse.

Alt fra ekstra fleksible trucksystemer til signatur serier, lavet i samarbejde med surfboard shapers, er med til at skabe det perfekte alternativ til flade dage uden bølger, eller til dem, der blot bor langt væk fra havet. Hvis du ønsker at opleve en realistisk surfer følelse ude i byen, så er surf skateboard den perfekte løsning til dig.