MENU
×

Udendørs legetøj

Udendørs legetøj til alle

Her finder du udendørs legetøj til alle aldre, som er optimalt både til sjov udendørs eller til indendørs hygge i gymnastiksale. Du finder både super holdbare frisbees, slackline tilbehør og boomeranger i denne kategori.

Vores boomeranger og frisbees er meget populære blandt alle aldre. De er af høj kvalitet og er nemme at bruge for alle niveauer. De fås i farverige og cool designs og er lavet i komfortable materialer, så det er sikkert og nemt for dig at gribe dem. Du kan desuden kaste dem meget langt og opnå høje hastigheder, hvilket gør dem sjove at bruge i store græsområder, hvor du virkelig får lov til at bruge hele pladsen.

Diabolo

En diabolo er et sjovt jonglere legetøj for alle aldre, også kaldet djævlespil på dansk. Det er et simpelt legetøj oftest fremstillet af gummi med en metalkerne, samt en medfølgende nylonsnor og to træstave. Du kan lave mange forskellige tricks med en diabolo, både alene og sammen med dine venner. Diabolo legetøjet stammer fra den kinesiske yoyo, men er designet i andre materialer og størrelser.

Hvordan bruger jeg min Diabolo?

Den mest grundlæggende bevægelse med diabolo legetøjet er at jonglere den frem og tilbage på snoren. Efter du mestrer det, kan du øve dig i at smide diaboloen op i luften og gribe den igen på snoren. Det er muligt at udføre mange forskellige tricks med en diabolo, både med snoren, træstavede og ved hjælp af kropsbevægelser. Derudover kan flere diabolos spinde på én snor på samme tid.

Hvordan bruger jeg min yoyo?

Du skal starte med at fastgøre enden af snoren til din langefinger, hvorefter du kan smide yoyoen i en glidende bevægelse væk fra dig, hvilket vil få yoyoen til at spinne. Hvis du mestrer det, kan du forsætte til det næste niveau med tricks, som oftest udføres ved at lave et ryk med hånden, efterfulgt af trickets bevægelse. Tricks kan både laves med snoren og løkken.