×
MENU

Tilbehør

  Filter
Hjuldiameter

Du har brug for løbehjuls-tilbehør til voksne for at holde dig rullende

Et storhjulet løbehjul er primært lavet til transport, og de er ikke lavet til at tage imod de hårdeste slag i skateparken. Med det sagt kan du stadig udføre nogle tricks og jumps på disse storhjulede løbehjul.

Hvad enten du udfører tricks, eller du kun bruger dit løbehjul som transportmiddel, vil nogle dele slides op på et tidspunkt. De mest almindelige dele, som muligvis har brug for en udskiftning er hjulene, kuglelejerne og griptapen.

Men fortvivl ej. Disse løbehjuls-tilbehør til voksne er ikke dyre at udskifte, og at udskifte dem er en åbenlys måde at give dit storhjulede løbehjul en mærkbar opgradering på.

Et blødere hjul - et blødere ride

Hjulene på løbehjul til voksne er normalt ret bløde i sammenligning med hjulene på pro og stunt løbehjul. De er produceret i materialer, som er optimeret for høje hastigheder og til at give rider'en en flow-lignende oplevelse på løbehjulet.

Hjulene i denne tilbehørskategori til voksne varierer i størrelser fra 180 mm til 230 mm og er kompatible med de fleste storhjulede løbehjul. Før du køber dine nye hjul, burde du foretage lidt research på størrelsen af dine nuværende hjul. Hvis du vælger et hjul i samme størrelse som dine gamle hjul, kan du være ret sikker på, at de passer. Hvis du er på udkig efter at købe et større hjul-sæt end dit nuværende sæt, er du altid velkommen til at give vores kundeservice et kald for at være sikker på, at dit løbehjul med store hjul er kompatibel med de større hjul.