×
MENU

Andet

Alt hvad hjertet begærer

I denne kategori, finder du et bredt udvalg af ting, lige fra skate trøjer til gummiarmbånd, footies og drikkeflasker. Med andre ord, denne sidde er et samsurium af forskellige accessories og tøj.

Gummiarmbånd: En moderne klassiker

Det lille armbånd kom frem i 1980erne, men blev et must have i 2004 - Siden da har det farvefulde armbånds popularitet bølget frem og tilbage. Udover at have armbånd fra de mærker vi forhandler, har vi også vores egne custom gummiarmbånd fra Nordic Sport. Vi har endda også en Nordic Sport gummi nøglering!

Få looket

Trøjerne du finder i denne kategori er lavet til skating. De fleste skate trøjer er designet med korte ærmer og med et meget komfortabelt fit, som gør det let for dig at bevæge dig i dem, en nødvendighed når du er ude og skate.

Skate trøjer er ikke for dem som skater. Sammen med det andet streetwear og urban wear, har skate trøjen kæmpet sig vejen frem til mainstream fashionistaens klædeskab og er nu et populært valg til både business og pleasure.

Get with the pros

Vi er passionerede her hos Nordic Sport. Mange af os arbejder ikke kun med skating, løbehjuls kørsel og skiløb til daglig, men vi dyrker også selv disse sportsgrene, så derfor blev vi naturligvis nødt til at lancere vores eget Nordic Sport tøjmærke. I denne kategori kan du finde vores Nordic Sport kit, den perfekte måde for dig at få fingrene i vores awesome tøjkollektion.