Jul
Bestil senest 20. dec.  -  Læs mere
×
MENU

Herre skistøvler

Herre|Pige/dame
  Filter
Mærker
Størrelse
Bredde
Flex
Støvletype
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Dine skistøvler skal passe dine fødder perfekt.

Vi har alle hørt skrækhistorierne om førstegangs skiløbere, der endte med at have så ondt i fødderne efter kun et par timers skiløb, hvilket resulterede i at de måtte tage lange ufrivillige pauser og gå glip af værdifuld tid på skiløjpen.

Disse situationer opstår ofte, når folk lejer et par ski støvler, der har været brugt af mange andre og derfor ikke har den rigtige pasform længere. Dette er (selvfølgelig) ikke et scenarie, der er ønskværdigt at opleve på sin skiferie. For at undgå at det sker, er det vigtigt at du medbringer et par ski støvler som du er sikker på har den rigtige pasform til dine fødder.

Den yderste del af en alpine skistøvle består af en hård plastikskal, og det er derfor vigtigt, at indersiden har en god pasform og komfort. kort sagt så har skistøvlerne tre job at udføre:

De skal være behagelige at bære og samtidig holde fødderne varme. Derudover skal de være i stand til at overføre dine bevægelser ned i skiene.

Høj kvalitet svarer normalt til perfekt pasform

Kvalitets ski støvler vil have en god pasform fra begyndelsen, men de vil også tilpasse sig til fødderne over tid for at give en endnu bedre pasform. Vi har et bredt udvalg af støvler fra mærker som Salomon , Nordica , Alpina og meget mere.

Hvis du er i tvivl om hvilke ski støvler du skal vælge, anbefaler vi at du kigger på vores Køb af skistøvler guide.