×
MENU

Snowboard støvler til børn

  Filter
Sko størrelse

Værd at vide

Snowboardstøvler til børn skal være behagelige

Når du skal vælge et par snowboardstøvler til dit barn, er det meget vigtigt, at de passer den lille fod godt. Bliver støvlerne for små, klemmer de og giver kolde fødder, og hvis de er for store, mister børnene kontrollen over snowboardet. Begge scenarier er dårlige for barnets overordnede snowboard oplevelse og i det værst tænkelige scenarie kan det resultere i at barnet mister dets motivation og interesse for snowboarding. Generelt set er det meget vigtigt, at børn og unge snowboardere får så mange positive oplevelser som muligt tidligt i deres karriere. Hvis dette er tilfældet kan snowboarding resultere i at blive en livslang passion. I dette spiller børnenes snowboardstøvler en nøglerolle.

To forskellige snøresystemer til dit barns snowboardstøvler

Traditionelle snørebånd, som også bruges på almindelige sko. De tager lidt længere tid at binde, men de er nemme at udskifte selv, når de er slidt op. Hvis dit barn ved, hvordan man binder hans/hendes snøre, vil dette være egnet.

Speed lacing systemet, består af enten et enkelt eller to snørebånd. Dette system kræver kun et enkelt træk for at binde hele støvlen. Dette gør det hurtigt og meget nemt for børnene at snøre deres støvler hurtigt selv, og samtidig giver dette system et godt hold om foden.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af snowboardstøvler til børn. Du finder helt sikkert et par snowboardstøvler, som passer til dine og dit barns behov både med hensyn til udseende og størrelse.