Oprydningsudsalg
Spar op til 80%  -  Mere end 300 nedsatte varer!  -  Klik her
×
MENU

Skitasker, Skistøvletasker og Snowboard tasker

  Filter
Farver
Mærker
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Tasker til vintersport

Når man tager på skiferie eller andre steder hen, hvor man har brug for ski- eller snowboard udstyr, vil man altid have brug for en god taske til formålet. Hos Nordic Sport finder du et godt udvalg af skitasker og snowboardtasker, specielt designet til vintersport.

Skitaske

En skitaske som kan opbevare og beskytte dine ski kan fås i flere varianter. Nogle er meget basic, mens andre er med ekstra polstring og/eller med flere forskellige rum til dit udstyr. Disse ekstra detaljer hjælper dig bl.a. med at undgå, at dine ski får ridser undertransport eller opbevaring. Det er er også godt at have en skitaske, når du opbevarer dine ski og skiudstyr derhjemme over sommeren. De fleste skitasker kan også indeholde et par ski samt skistave.

Rejse skitaske

Dette er den store skitaske, der ofte kan rumme flere par ski. De kommer gerne med god polstring, der bl.a. kan beskytte mod hård transport i lufthavnen, på bussen eller på taget af bilen. Nogle af modellerne kommer også med adskillige lommer og også hjul for nemmere transport.

Skistøvletaske

Med en skistøvletaske kan du let opbevare dine skistøvler samlet og have dem med dig rundt uden problemer. Du kan både få skistøvletasker med skulderrem og en håndtag – meget praktisk og nemt.

Snowboardtaske

Med en snowboardtaske kan du beskytte dit snowboard og samtidig holde styr på dit udstyr, som f.eks. støvler, handsker, rygskjold osv. Snowboardtasker findes både i basic- og tour- modeller.

Rygsække

Uanset om du mangler en rygsæk til back country på off-pisten eller blot til en lille picnic på bjerget, så finder du den rigtige rygsæk hos Nordic Sport. Vi tilbyder flere forskellige varianter af rygsække til vinterbrug. Vi har basic rygsække til at medbringe lidt mad og drikkelse og en smule ekstra udstyr til en lang dag på ski. Vi har også mere teknisk gode rygsække med sikkerhedsudstyr og muligheden for at spænde ski eller snowboard fast på rygsækken.