MENU
×

Skitasker, Skistøvletasker og Snowboard tasker

  Filter
Farver
Mærker
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Tasker til ethvert behov

Når man tager på skiferie eller andre steder hen med sit snowboard- eller skiudstyr, vil man altid få glæde af en god taske, der er velegnet til formålet. Hos Nordic Sport finder du et fint udvalg af både snowboard tasker, skitasker og generelt tasker specielt egnet til vintersport med masser af tekniske detaljer, der kan hjælpe dig til mange gode vinteroplevelser.

Skitaske

En skitaske som kan opbevare og beskytte dine ski kan fås i flere varianter. Nogle er meget basic, mens andre er med ekstra polstring og/eller med flere forskellige rum. Disse ekstra detaljer hjælper dig bl.a. med at undgå, at dine ski får ridser under opbevaringen. Den er god at have med på rejsen, og hjemme på loftet kan den holde alt dit skiudstyr samlet, når du ikke bruger det. De fleste skitasker kan indeholde et par ski samt skistave.

Rejse skitaske

Dette er den store skitaske, der ofte kan rumme flere par ski. De kommer gerne med god polstring, der bl.a. kan beskytte mod hård transport i lufthavnen, bussen eller på taget af bilen. De fleste modeller har flere lommer og også hjul.

Skistøvletaske

Med en skistøvletaske kan du let opbevare dine skistøvler samlet og have dem med dig rundt uden problemer. Du kan både få skistøvletasker med skulderrem eller løfterem – praktisk og let.

Snowboard taske

Med en snowboard taske kan du beskytte dit snowboard og samtidig holde styr på dit udstyr, som f.eks. støvler, handsker, rygskjold osv. Snowboard tasker findes både i basic- og tour- modeller.

Rygsække

Uanset om du mangler en rygsæk til back country på offpisten eller blot til en lille picnic på bjerget, så finder du den rigtige rygsæk hos Nordic Sport. Vi tilbyder flere forskellige varianter af rygsække til vinterbrug. Bl.a. har vi basic rygsække til at medbringe lidt mad og drikkelse og en smule ekstra udstyr til en lang dag på ski. Du kan også finde en mere teknisk god rygsæk til sikkerhedsudstyr som skovl, sonde osv. samt med mulighed for at spænde ski eller snowboard fast på rygsækken.