Jul
Bestil senest 20. dec.  -  Læs mere
×
MENU

Dele & tilbehør til rulleskøjter

Alle vores dele til rulleskøjter findes her

Foreberedelse, forberedelse og atter forberedelse. Der er ikke noget værre end at misse et trick i skateparken eller på asfalten, på grund af en materiel fejl på dine rulleskøjte dele. En ødelagt hjulbolt eller et ødelagt kugleleje kan let stoppe dine skating planer. Heldigvis har vi masser af standard dele til rulleskøjter, samt meget forskelligt tilbehør til rulleskøjter.

På denne side finder du dele til rulleskøjter, samt rulleskøjte tilbehør, så du let kan vedligeholde dine rulleskøjter og få dem til at fremstå som nye igen. Du kan finde store dele, for eksempel nye hjul og bremser, men også mindre dele til rulleskøjter, så som kuglelejere og spacere.

Til at vedligeholde og rense dine rulleskøjter, kan du få forskellige olier og sprays som er specielt designet til formålet. Hvis du kan lide slalom, har vi også kegler så du let kan komme i gang med at øve dig. Søger du mere komfort i dine inlines, så kan du købe såler og liners for at optimere pasformen.

Dele til rulleskøjter, side-by-side og inlines

Siden opfindelsen af side-by-side rulleskøjten, er der blevet opfundet mange forskellige skøjter til brug på veje og asfalt. Vi har naturligvis meget forskelligt tilbehør til alle grene af inlines og side-by-side.

Eftersom dette er hovedkategorien for dele til rulleskøjter, bør du klikke videre i kategorien, såfremt du ønsker at se vores fulde sortiment og rulleskøjte tilbehør.