Vinterudsalg
Spar op til 60%  -  Mere end 1000 nedsatte varer!  -  Klik her
×
MENU

Skistøvler Dame

Herre|Dame
  Filter
Mærker
Størrelse
Flex
Støvletype
Støvle bredde

Værd at vide

Pasform er vigtigt, når du vælger dame skistøvler

Skistøvler er en vigtig del af en god oplevelse, når du er på ski, så det er vigtigt, at du vælger de dame skistøvler, der passer dig bedst. Skistøvlerne på denne side er alle designet til kvinder, men der er stadig nogle faktorer, som du skal være opmærksom på, når du vælger dine nye dame skistøvler.

Skistøvler skal være behagelige at bære, og de skal også kunne holde fødderne varme.
Da ydersiden af ​​skistøvlen består af en hård plastik skal, er det yderst vigtigt at lineren passer perfekt til dine fødder, for at få den optimale pasform og komfort.
Kvalitets skistøvler vil have en god pasform fra begyndelsen, men de vil også tilpasse sig dine fødder over tid for at give en endnu bedre pasform.

Skistøvler dame - Tykke lægge, hvad skal jeg købe?

Når man ser på anatomien af ​​mænds og kvinders fødder, er der en forskel. Derfor designer mange af skistøvlerne kvindernes specifikke modeller, der passer anderledes end mænds støvler. De største forskelle findes i manchethøjden, hælen og ankelen på støvlen.

Der har været en almen misforståelse omkring at kvinder med store lægge ville passe bedre i et par skistøvler til herrer. Da forskellen mellem i støvlerne er betydelig, anbefaler vi hos Nordic Sport altid, at kvinder køber støvler, der er specielt designet til kvinder.

Du kan læse mere i vores Køb af skistøvler guide.