×
MENU

Hjul Til Derby Rulleskøjter

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
Hjulbredde
Hjul hårdhed

Værd at vide

Vælg de rigtige roller derby hjul

I roller derby bruger du kun indendørs hjul fordi, du spiller indendørs.

Når du begynder din rejse for at finde Roller Derby hjul, som opfylder dine behov, gælder det at finde den rette balance mellem hjul, gulv og dig selv. Det vigtigste er at overveje hårdheden, eller durometer, som det også bliver kaldt. Her er nogle få ting at overveje, når der vælges den rigtige hårdhed:


• Et gulv med meget greb kræver hårdere hjul 93-99a.

• I mange sportsarenaer ser vi ofte 93-95a som et populært valg.

• For at undgå at glide på det mere glatte gulv anbefales det at gå ned til 88-92a

Skaterens vægt er også en faktor man bør overveje, en tung skater har normalt brug for et hårdere hjul. Men generelt, så vil du have brug for at afprøve nogle forskellige hjul for at finde ud af, hvad der passer dig bedst.

Hvilken størrelse skal vægles?

Hjulstørrelsen, du skal have, er baseret på personlige præferencer og typisk er en diameter på enten 59mm eller 62mm et populært valg. Bredden er enten standard eller slim. Standarden er ganske populær, men nogle foretrækker et slim hjul, da det er et mere agilt hjul. Slim profil hjul har mindre greb end standarden, men det kan kompenseres, hvis du vælger et hjul, der er lidt blødere, end du normalt ville have valgt.

Bemærk: Nogle skatere foretrækker at blande hjulene i hårdhed. Hvis du beslutter dig for at eksperimentere med dette, skal du være opmærksom på, at du vælger den samme diameter til alle hjulene.