×
MENU

Speed Skate Støvler

  Filter
Sko størrelse
Støvlemateriale
Montering
Inderstøvle detaljer

Værd at vide

Speedskate støvler - et slim look

Speedskate støvler har et meget slim og strømlinet look. Der er ingen tvivl om at disse støvler er produceret og optimeret til høj fart. Nogle af støvlerne med meget lav cuff, ligner mere en almindelige sko end noget man køre 60 km/t på, når der er kommet en klinge og hjul på.

På denne side finder du speedskate støvler til mænd og kvinder.

Det er meget vigtigt at speedskate støvlen giver godt med støtte og passer din fod godt. Eftersom støvlerne er optimeret til fart, har man fjernet både liner og cuff, da det er med til at holde den samlede vægt nede. Nogle speedskate støvler af carbon, kan varmeformes efter din fod, for ekstra god pasform.

Hvis du ikke har prøvet speed skating før og du kommer fra et par fitness rulleskøjter, kan overgangen til minimum komfort være svært at håndtere. især på lange træningspas ude på vejene. Men frygt ej - dine fødder vil snart blive vant til at klare sig uden ankelstøtte og den bløde liner.

Powerslide er lig med speedskate stølver i høj kvalitet

Vi har mange forskellige speedskate støvler fra Powerslide, som efter vores mening er det bedste mærke inden for speed skating. Hvis man kigger på et prestigsfyldt inline marathon løb, så som Berlin Marathon, bruger alle top skaterne Powerslide skøjter. Skallen på de fleste Powerslide speedskate støvler er lavet af 100% carbon. Carbon er et meget let materiale, men på samme tid meget holdbart, hvilket gør det perfekt til speed skates.

På denne side finder du speedskate støvler til mænd og kvinder.

Det er vigtigt, at speed skates støvlerne yder god støtte, samtidig med at de sidder godt på dine fødder. De bedre speed skates støvler er lavet af carbon og kan varmeformes for at tilpasse pasformen. Du finder også skræddersyede støvler til speed skating, som laves specielt efter afstøbning af dine fødder.