×
MENU

Speed Skate stel

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
Hjulbase
Montering
Frame-type

Værd at vide

Har du brug for et rulleskøjtestel i høj kvalitet? Så er trinity stellet noget for dig

I speed skating er hastighed nøglen - selvfølgelig. Rulleskøjtestellet er lavet af aluminium og er optimeret til en lav vægt og maksimeret stivhed for at give den bedste kraftoverførsel fra fødderne til underlaget. Rulleskøjtestellene hos Nordic Sport passer til alle støvler med en standart pasning af 6,5", dog med udtagelse af nogle stel til 100mm og 125mm hjul. Det vil stå i produktbeskrivelsen, hvilke stel der er bedst egnet til de forskellige støvler.

Et Powerslide-stel er dét stel, du skal vælge, når du har brug for et nyt stel. Efter vores mening producere Powerslide det bedste speed skate stel på markedet. Det absolut bedste (og hurtigste) stel er Trinity-stel, der kan køre med tre eller fire hjul med en størrelse af 125mm. I øjeblikket er 125mm det største hjul for speed skating og trinity stellet er det perfekte stel til disse hjul.

Hvis du vil skille dig ud fra mængden

Når du leder efter et stel til speed skating, der får dig til at skille dig ud fra mængden, så har vi nogle Powerslides-stel der klarer opgaven. De stel er stadigvæk højtydende, men skaberne har smidt lidt ekstra indsats i designet.

Få år tilbage, så vi speed skate stel med alt fra fire til otte hjul på alle rulleskøjter, men undersøgelser har konkluderet, at en letter støvle med mindre friktion fra hjulene giver en højere hastighed.