×
MENU

Skihjelme barn

  Filter
Størrelse
Størrelsesjusterbar

Værd at vide

At have en skihjelm til børn på

Skiløb er en meget populær vintersport, og mange familier bruger skiløb til at få lidt kvalitetstid sammen. Men alligevel anses ski for at være en ekstremsport, idet risikoen for at blive såret er høj for både begyndere og avancerede skiløbere. Det burde derfor være en ''no brainer'', at børn og unge bærer skihjelme, når de ræser ned ad bjergsiden.

Hvis man tager et kig på statistikken, reducerer brugen af ​​børne- og juniorhjelme risikoen for hovedskader med 35%. Det er en af ​​hovedårsagerne til, at mange lande har love, der gør det obligatorisk for børn at bære en skihjem, mens de står på ski.

Er det virkelig nødvendigt at bære en børneskihjelm?

Selvom dit barn måske er en erfaren skiløber, ved du aldrig, om personen foran eller bag dig er lige så rutineret. Selv hvis du er ved dit barns side konstant og ikke skier ved høj fart, kan du stadig ikke forudse hvad de andr eomkring dig vil gøre.

Husk dette: Det er altid bedre at have en ridset hjelm end et ridset hovedet.

En fordel ved at bære skihjelm er, at hjelmen rent faktisk giver en god mængde varme, og de fleste børn elsker det cool look, som en stilet skihjelm giver.