×
MENU

Skihjelme barn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Certifikater

Værd at vide

Det er lovpligtigt, at børn bærer skihjelm, når de står på ski

Skiløb er en meget populær vintersport, og mange familier bruger skiløb for at få lidt kvalitetstid sammen. Men alligevel anses ski for at være en ekstrem sport, idet risikoen for at blive såret er høj for både begyndere og avancerede riders. Det burde derfor være en ''no brainer'', at børn og unge bærer skihjelme, når de glider ned ad bjergsiden.

Hvis man tager et kig på statistikken, reducerer brugen af ​​børne og juniorhjelme risikoen for hovedtraume med 35%. Det er en af ​​hovedårsagerne til, at mange lande har love, der gør det obligatorisk for børn at bære en børneskihjem, mens de står på ski eller snowboard.

Er det virkelig nødvendigt at bære en junior skihjelm?

Selvom dit barn måske er en erfaren skiløber eller snowboarder, ved du aldrig, om personen foran er en nybegynder og vil kollidere inden for de næste to sekunder, hvilket kan resultere i at dit barn gør det samme. Du ville nok aldrig sende dit barn ud at cykle uden hjelm, og skiløb kan være ligeså farligt.

Husk dette: Det er altid bedre at have ridset hjelmen end at have ridset hovedet.

En fordel ved at bære junior skihjelm, er at hjelmen rent faktisk giver en god mængde varme, og de fleste børn elsker det cool look som en stilet skihjelm giver. Så tjek vores kæmpe sortiment ud og husk at vi har en 356 dages fuld returret.