Påske Udsalg
Spar op til 80%  -  Mere end 2500 nedsatte varer!  -  Klik her
×
MENU

Beklædning - Rulleskøjter

  Filter
Mærker
Størrelse
Sko størrelse

Dress to impress

Når du er ude på speedskates, inline speedskating, rullerski, løb eller måske langrend ski, er det vigtigt at holde temperaturen og være tør. I denne kategori, finder du alt du har brug for fra veste og skoovertræk til svedbånd.

Vest: Et must-have

I perioder i det ustabile vejr er en vest guld at eje og have på. De er gode til kølige morgener eller vinteraftener, hvor solen er ved at gå ned mens du er ude og hygge dig. Ligemeget om du træner eller konkurrerer i et løb, påvirker tøjet din ydeevne. Når du er ude på vejen, er mange lag tøj vejen frem for at bibeholde en komfortabel temperatur. Vesten er her en godt ting at medbringe. Den bruger meget lidt plads, men stadig perfekt til at tage med ud og tage på når du føler dig kold - På samme tid, giver vesten dig fuld bevægelsesfrihed af dine arme.

Skoovertræk

Efteråret og vinteren kan være en udfordrende tid på året at udøve sport såsom speedskating, inline speedskating eller rulleski. Dine fødder bliver våde og kolde, og det er noget, der til en hver tid kan ødelægge dagen, når du er ude og dyrke din ynglingssport. Men hvorfor lade vejret og temperaturen bestemme, hvornår du kan gøre det du elsker?

Støvle-covers, eller skoovertræk som nogle kalder dem, er lavet til at skærme dine fødder mod vejret og er et must-have hvis du vil køre hele året rundt. Overtrækkene du finder i denne kategori er lavet af materialer, der holder vand og vind ude for at forhindre, at dine fødder bliver våde og kolde.