×
MENU

Vedligeholdelse af rulleskøjter

Hvordan man skal rengøre rulleskøjter og udstyr til vedligeholdelse af rulleskøjter

Når det kommer til vedligeholdelse af dine rulleskøjter, så skal du faktisk kun bruge meget lidt tid og noget udstyr for god vedligeholdelse af rulleskøjter. Det første du skal lære er hvordan man skal rengøre rulleskøjter. Den bedste metode er faktisk bare at bruge en våd klud, vand og sæbe.

Denne blanding kan blive brugt til støvlen, framet, og hjulene. Når det kommer til inderstøvle, så bliver du nødt til at undersøge de anbefalede vasketemperaturer fra producenten. Hvis du vælger at bruge vaskemaskinen, så har vi et godt råd til dig - Smid dine indersokker i en viskestykke, net pose eller bare et pudebetræk før du kommer dem i vaskemaskinen.

Hvis denne temperaturguide ikke er til at finde i nærheden, så burde du være sikker ved bare at vaske dem i hånden ved en lav temperatur. Når du er færdig og dine inderstøvler er tørre, så anbefaler vi, at du bruger en af vores desinficerende sprays på indersiden, for at eliminere eller minimere den lugt der kunne have overlevet vasken.

Når det kommer til kuglelejer, er det muligvis nødvendigt at tage hjulene af framet for a kunne rengøre kuglelejerne på begge sider. Vi har lavet denne guide om hvordan man rengøre lejer på korrekt hvis.

I denne kategori med udstyr til vedligeholdelse af rulleskøjter, har vi også udstyr der vil gøre processen af rengøringen meget nemmere.

Vi snakker selvfølgelig om Bones Bearing Cleaner.