MENU
×

Skaterramper og Grind rails

  Filter
Mærker

Byg en skatepark med dine egne skaterramper og grind rails

Hvem ville ikke som barn have sin egen lille skatepark klar til brug, lige når man ønskede det?

Med de skaterramper og ramper til løbehjul du finder her på siden, kan drømmen om din egen skatepark pludselig blive en realitet. Vi har både launch ramper, dobbelt ramper, fourway ramper og mini ramper beregnet til både løbehjul og skateboards. Men uden grind rails kan man ikke helt kalde det en skate park, og derfor har vi også skate rails af forskellige slags, som du kan ha’ det sjovt med. Det er fedt at finde gode skate spots rundt omkring, men at have en hjemmebase, hvor du altid kan skate, er noget helt andet. Du kan skate, når du har lyst!

Skaterramper og ramper til løbehjul, som du kan flytte rundt på

En anden ting om vores ramper og grind rails er, at de er nemme at flytte rundt på fra sted til sted. Ønsker du at opstille din skatepark anderledes, kan du gøre det selv. Hvis du gerne vil rykke festen over til naboen eller hen i skolegården, så kan du og dine venner få det gjort uden de store problemer.

Arbejd på dine tricks, indtil du mestrer dem

At lære tricks på løbehjul eller board er en længere rejse. Især hvis du har svært ved at finde gode spots, hvor du kan øve dine tricks igen og igen, indtil du mestrer dem. De gode spots er ofte optaget af andre skatere, og i så fald skal du sikkert vente på, det bliver din tur. Andre gode spots er måske ikke mulige at bruge på bestemte tidspunkter af dagen. Med dine egne skaterramper og rails kan du sætte det op, som det passer dig og bruge dem, når du har lyst. Det er en mulighed for at udvikle dig hurtigere og i fællesskab med andre, hjemme hos dig eller et andet sted du udvælger.

Ingen skate park uden quarter pipe

For at beskrive en quarter pipe er det nemmest at begynde med en halfpipe. Forestil dig et rør, som du deler horisontalt. Resultatet er en halfpipe, som er en af de foretrukne forhindringer i en skate park. Ideen om at bruge en halfpipe som en skate park forhindring er inspireret af bølgerne og ønsket om at imitere surfbevægelserne. Før der blev lavet rigtige skateparker, trænede de surfere og skatere, der kunne komme til det, i ubrugte og tomme swimmingpools.

Ikke desto mindre er en quarter pipe, altså en halv halfpipe, skate parkens fundament. Quarter pipes er alsidige og kan bruges individuelt, men de kan også bruges til at skabe flere forskellige forhindringer med. Du kan selvfølgelig sætte to sammen for at bygge en halfpipe, men du kan også placere dem "ryg mod ryg" for at danne en spine. Ramperne bruges til at skabe fremdrift og til at udføre tricks som airs, grinds m.m. på.