×
MENU

Hjelme Skøjteløb

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Indvendig mål
Størrelsesjusterbar
Certifikater

Værd at vide

Isskøjtehjelme er lige så vigtige som så meget andet

Det er en ret almindelig fordom, at skøjteløb på en skøjtebane udelukkende er til fritidsbrug og man derfor ikke har brug for beskyttelse. Faktisk er hjelme til skøjteløb, ligesom til alt andet vintersport, skateboard- og cykelhjelme, en must-have del af dit beskyttelsesudstyr.

Selvom skøjteløb udøves i et lukket miljø må du ikke glemme, at der stadig er mange ricisi. Is er en ret hård overflade at ramme med hovedet, så en hjelm vil spare dig for en masse problemer.

Hjelm Skøjteløb - Kan du bruge en anden vinterhjelm?

Ja, det kan du. En skihjelm, skateboard- eller hockeyhjelm er lavet til at modstå flere slag. Så du kan nemt tage ud på dine skøjter med en af disse, hvis du allerede har sådan en. Bare husk at undersøge din hjelm for skader eller revner, og hvis der er nogen, så udskift den med en ny.

Andre sikkerhedsforanstaltninger

Udover en lækker hjelm så sørg for at tjekke de specifikke regler og sikkerhedsinstruktioner på den enkelte skøjtebane, som du besøger. Husk at være forsigtig og respektere de andre omkring dig. Den bedste måde at nyde skøjteløb er ved a tkomme hjem uden skader.