×
MENU

Snowboard hjelme

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Indvendig mål
Størrelsesjusterbar
Certifikater
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvorfor du skal have en snowboard hjelm på?

Snowboarding er en action sport fyldt med sjov og fantastiske øjeblikke, specielt når du formår at lande dit første trick. Men alle forsøgene før, som ikke er helt så succesfulde, er med til at gøre snowboardhjelmen til en essentiel del af dit beskyttelsesudstyr i sneen.

En snehjelm vil beskytte dit hoved - selvfølgelig - under sammenstød men giver dig samtidig den komfort og selvtillid, som følger med når man er godt beskyttet. Når du først har den, bliver det nemmere at give det et ekstra forsøg og en ekstra indsats til at lande tricket eller tage ud på et mere udfordrende terrain. Det er bevist at man med beskyttelsesudstyr øger din ydeevne, fordi du føler dig sikker til at give den 100%.

En snowboardhjelm kan være cool

Det er klart meget mere cool at bruge hele snowboardferien i sneen i stedet for i en hospitalsseng efter to dage. Flere og flere brands blander designet af snehjelme med designs fra skateboardhjelme for at ramme et nice look uden at gå på kompromis med sikkerheden. Så hvis det er vigtigt for dig at se cool ud, så frygt ej, snowboardhjelme kan uden tvivl levere på den konto.