×
MENU

Rygsække - Snowboards

  Filter
Farver
Mærker

Medbring dit gear med stil

Uanset om du leder efter en skoletaske eller bare en sej rygsæk til at transportere dine bøger, bærbare computere eller tabletter fra eller til arbejde eller skole, eller transportere dit udstyr og værktøjer, når du er ude og skate.

Har vi en bred vifte af rygsække, skoletasker og fanny packs i flere forskellige former, designs, farver og størrelser. Men en ting du kan være sikker på, uanset hvad dine behov er, har vi tasken til dig.

Rygsækken, en modeklassiker, der er kommet for at blive

Siden rygsækken, eller backpacks, begyndte at komme frem i USA i 1910'erne, er denne tidsløse taske blevet favoritvalg for mange mennesker og en stor del af den almindelige modekultur og ikke uden grund. Hvad der startede som et praktisk arrangement til at bære dine ting i, er blevet et mode tilbehør til at vise din stil.

En rygsæk giver dig mulighed for at transportere dit gear sikkert og nemt på ryggen. Efterlader dine hænder fri og giver dig en god balance. Samtidig er det behageligt at bære og giver dig mulighed for at justere den, så det passer dig perfekt. Mange rygsække, du finder i denne kategori, har forskellige rum specielt designet til at tage ekstra pleje af ting som kameraer, bærbare computere.

Alle rygsække du finder i denne kategori er tasker af høj kvalitet, der er fremstillet til at blive brugt, fordi vi ved, at livet som rygsæk eller skoletaske kan være hårdt. På denne side finder du rygsække fra mærker som Douchebags, Burton, Globe, DC Sko, Herschel Dakine og mange andre mærker.