×
MENU

Beskyttelsesudstyr

Sikkerhed er essentielt

Der findes næsten ikke noget værre end at forlade gaden eller parken før planlagt med blå mærker og hudafskrabninger over det hele. Ligemeget om du er en aggressive skater eller mest er til at rulle rundt for hyggens skyld, er det altid et must at være iført den rigtige slags beskyttelsesudstyr.

I denne kategori kan du finde både skaterhjelme, cykelhjelme, håndledsbeskyttere, knæbeskyttere, albuebeskyttere samt mange andre typer beskyttelsesudstyr. Vi har udstyr til både skateboarding, rulleskøjtning og hockey og i størrelser til både børn og voksne.

60 % af alle skating-relaterede skader involverer børn under 15 år. Det er derfor at det er ekstra vigtigt at sikre sig at netop børn bruger beskyttelsesudstyr når de ruller, skater, spiller roller derby, ishockey og rullehockey.

Hvis du vælger at købe dit beskyttelsesudstyr her hos Nordic Sport kan du være sikker på at alt udstyret lever op til de Europæiske og Amerikanske sikkerheds standarder.

Forebyg skader med det rigtige udstyr

Foruden at bruge beskyttelsesudstyr er der et par andre forbehold som begrænser risikoen for at blive skadet når du er ude og skate.

  • Vær forsigtig med tricks og hop.
  • Tøm altid dine lommer for alle hårde og skarpe genstande.

Udover det er det altid en god idé at strække ud inden og efter dine sessions eller kampe.

For at opsummere: Hvis du tager dine forbehold og bruger det rigtige beskyttelsesudstyr, kan du holde dig relativt sikker når du udfører stunts, spiller hockey eller er ude og rulle.