×
MENU

Aggressive Skate Boots

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Støvle/Skal type
Inderstøvle detaljer

Værd at vide

Alle vores aggressive skate boots og frames passer perfekt sammen

Passer støvlen til framen? Det er et spørgsmål som bliver overflødigt, såfremt du vælger at bygge dine egne custom aggressive skates med dele fra Nordic Sport. I denne kategori, finder du vore udvalg af aggressive skate boots, og de er alle sammen UFS kompatible, som i alt sin enkelthed betyder at de lever op til den almindelige standard.

En af fordelene ved at kun at købe aggressive boots er, at du får mulighed for at lave dine egne unikke aggressive inline skates. Ved at starte med at købe et par aggressive støvler, kan du selv personliggøre dem med de frames, kuglelejere og hjul som du bedst kan lide. Hvis du allerede ejer et par komplette aggressive skates, kan du også bruge delene fra dem sammen med dine nye aggressive skate boots og på denne måde spare penge, på samme tid med at du skaber et par unikke skates.

I denne sektion, finder du også støvler som ikke findes i vores sortiment med komplette aggressive skates. Det er fordi at nogle aggressive skate boots kun bliver produceret i et begrænset antal, og fordi at producenterne ønsker at deres kunder optimere deres aggressive boots ved at bruge dele som passer til deres personlige skating stil.

Vi har et bredt udvalg af aggressive skate boots fra mange forskellige producenter. I øjeblikket er en af de mest populære støvler V13 modellen fra Valo, som er en redesignet version af den ikoniske Majestic 12 støvle fra Roces, der var med til at definere aggressive inline skating i slutningen af 1990erne.