×
MENU

Rulleskøjte tasker

  Filter
Farver
Mærker

Måden at bære og opbevare dine rulleskøjter

Leder du efter en rulleskøjtetakse til at tage dine inline rulleskøtjer, side by side eller isskøjter med gennem byen? Eller måske en rubust skatetaske til at transportere dine rulleskøjter sikkert på lange ture eller rejser?

I vores samling af skatetasker, finder du et bredt udvalg af tasker, der både passer som rulleskøjtetaske, inlineskatetaske, og en isskøjtetaske. De har ikke kun rum til dine rulleskøjter, men også til tilbehør såsom værktøj, beskyttelsesudstyr og meget mere. En skatetaske er også en god måde at opbevare dine rulleskøjter på når du ikke bruger dem.

Spænd dine rulleskøjter fast til din taske

I denne kategori, finder du ikke kun de traditionelle rulleskøjtetasker, men også et bredt udvalg af rygsække, der er specielt designede for at spænde rulleskøjter, isskøjter eller side by side rulleskøjter sikkert fast til rygsækken.

Vi har et bredt udvalg af skaterygsække i alle former, størrelser, designs og farver. I denne kategori, finder du både skatetasker til voksne, men også skatetasker i børnestørrelser. Vi har tasker fra brands som Tempish, SFR, Atom og mange flere.

Skaterygsækken er en multifunktionel taske, hvilket ikke kun transportere dine rulleskøjter, men også har rum til alt dit beskyttelsesudstyr og værktøj. Alle skate rygsækkene har mere en et rum, hvilket gør dem egnet til brug som skoletaske, og nogle af dem kommer endda med rum til at opbevare en bærebar computer.

I denne samling, finder du også andre tasker, der er brugbare når du skater. Det kunne være en smart taske til at opbevaring af dine nøgler, mobil, pung til flaskebælter, så du kan have en eller flere vandflasker med dig, når du skater.