MENU
×

Ishockeyskøjter

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Inderstøvle detaljer
Udskiftelige klinge

Når du spiller ishockey, har du brug for ishockeyskøjter, der både er stærke, stive og samtidigt optimeret, så de kan accelerere, stoppe og dreje meget hurtigt.

Kendetegn ved ishockeyskøjter

Ishockeyskøjter er kendetegnede ved at have god ankelstøtte og en let buet klinge, der gør det muligt at komme op i høj hastighed og manøvrere hurtigt. Desuden har de et robust design, og de fleste modeller har snørebånd i stedet for spænder.

De fleste ishockeyskøjter er lavet af PU-læder og plast. PU læder er ikke helt så fleksibelt som ægte læder, til gengæld er materialet meget holdbart og stærkt. Når du spiller ishockey, bliver dine ishockeyskøjter udsat for mange slag og stød fra andres stave, pucken eller ved sammenstød med andre spillere, derfor skal skøjterne være stærke, så de kan beskytte fødderne bedst muligt.

Klingerne har mange funktioner, da de skal bruges til at skabe fremdrift men også til at bremse med. Desuden gør klingerne det muligt at sætte af og dreje lynhurtigt. Ishockeyskøjter bør være hurtige, men det er mindst lige så vigtigt at de er gode at manøvrere med. Skal du bruge dine ishockeyskøjter til mere seriøst brug (ugentlig ishockey træning i din klub og dermed rigtig mange slibninger), anbefaler vi hockey skøjter med en rustfri klinge, da denne type klinge har en længere levetid end andre og kan klare mange slibninger.