Oprydningsudsalg
Spar op til 80%  -  Mere end 300 nedsatte varer!  -  Klik her
×
MENU

Langrend Backcountry

  Filter
Mærker
Længde
Kompatible bindinger
Voks
Ski type

Værd at vide

Langrend ski har et bredt design

Efter et årstid eller to på alpine pisten ønsker nogle mennesker at opdage backcountry - eller BC som det hedder. Ud i BC, kan du opleve skønheden i det uberørte landskab på et helt nyt niveau. Fra smukke træer, de uberørte pude linjer og uberørt pow, er det den slags skiløb, hvor du virkelig får se naturens skønhed.

Langrend ski er bygget med et bredere design, hvilket gør dem velegnet til denne slags skiløb. Dette gør langrend ski optimal både i blød sne og på hårde / isige overflader.

Det bredere langrend ski design sikrer, at din kropsvægt fordeles over et større overfladeareal, hvilket reducerer chancen for at falde ned gennem den bløde sne. Det kan dog være svært at få et anstændigt fodfæste med langrend ski, da de er lavet med stålkanter for at sikre et bedre greb på hårde overflader. Nogle langrend ski er udstyret med specielt stof også kaldet hud, i stedet for voks på skiene. Huden er designet som selvklæbende stofstrimler, som forhindrer dig i at glide baglæns.

Adgang til løft eller menneske drevet langrend ski?

Generelt kan backcountry skiløb opdeles i disse to hovedkategorier:

ADGANG TIL LØFT LANGREND

Denne type langrend skiløb foregår på steder, hvor bjerget er tilgængeligt med skilifte. Dette kaldes ofte "side-land" og "slapland". Skiløb udenfor pisten er utvivlsomt mere farlig end almindelig piste skiløb, og det er også tilfældet, selvom du er tæt på en pist.

ÆGTE LANGREND

Karakteriseret af den menneskeskabte stigning og den begrænsede patruljering af skisportmulighederne, er ægte langrend skiløb for den sande opdagelsesrejsende. Selvom du er ude alene eller med en lille gruppe mennesker, behøver ægte langrend skiløb ikke at være ekstremt. På den anden side anbefaler vi dig altid at bringe en lavine-transceiver, når du går på ski.

Tjek dette afsnit for lavine gear.