×
MENU

Håndtag til langrend stave

At udskifte håndtagene på langrend stave giver dig følelsen af et helt nyt håndtag

Måske begynder vabler at dukke frem; håndtagene bliver klistret, eller måske er belægningen begyndt at gå væk? Der kommer en tid, hvor håndtagene til langrend stave er slidt op. Hvis du ejer et kvalitets sæt af skistave, vil det måske give mening, at udskifte håndtagene i stedet for at smide dem ud og købe nye. Hvis dine stave har udskiftelige skistavs-greb anbefaler vi, at du bruger denne mulighed.

Kork er et populært materiale til håndtag på skistave, idet det et meget blødt og let materiale, men på samme tid er det meget holdbart. Nogle håndtag til skistave er fabrikeret i blødt skum, hvilket er foretrukket af nogle skiløbere, idet de synes, at de er mere behagelige, men disse håndtag har normalt en kortere levetid end dem som er designet i kork.

I denne kategori vil du også finde vores udvalg af forskellige typer stropper til langrend og rulleskistave. Den rigtige strop vil give dig muligheden for at skubbe hårdere på staven, uden at du har brug for at holde staven så stramt i din hånd. En strop vil også forhindre dig i at tabe stavene på jorden, hvilket kan være meget irriterende, især hvis du går ned af bakke.

De fleste stropper kommer med en god mængde af polstring, hvilket gør det mere behageligt for skiløberen - en ting som er meget værdsat, når du bruger masser af tid og mange dage på langrendsskiløb.